Mi volt a legszarabb zene, amit hallottatok?
Figyelt kérdés
2013. aug. 8. 01:27
1/14 anonim válasza:
Egyértelmű: Gangnam Style.
De az a vicces hogy mindenki elismeri hogy szar, szó szerint mindenki, de mégis rekordokat döntött.
2/14 anonim válasza:
Gyááááj ádjád neki, fogd meg fogd meg, gyere-gyere-gyere-gyere....
3/14 anonim válasza:
En tiszteletben tartom mindenki izleset, de a Baby Justin Biebertol kikeszit.
4/14 anonim válasza:
Beauty And The Beat- Justin Biebertől és attól a műnőtől (nemtudom kicsoda , nem jut eszembe) Meg a Skrillex számok. De nem szeretnék senkit megsérteni , csak nem szeretem , bántja a fülem.
5/14 anonim válasza:
én byalextől tudnék a falra mászni... Nem is tudom, miért... Nagyon rendes fickónak tűnik, nem is szeretném elítélni, de ha meghallom a kedvesemet, legszívesebben dührohamot kapnék... Ez így van... egyszerűen csak irritál és kész, ezért nem is hallgatom. Szarnak nem mondanám, de kifejezetten jónak se.
6/14 anonim válasza:
A legtöbb magyar "zenéhez" képest a Gangnam Style igazi klasszikus műremek...
7/14 A kérdező kommentje:
Számomra a legszarabb Dolly Rambo: Ez a ház című dala.
http://www.youtube.com/watch?v=HDM45EznBxY&feature=c4-overvi..
Engem megsokkolt :D
2013. aug. 8. 17:45
8/14 anonim válasza:
mindenképp a gangam style és a harlem shake az a külföldiek közül amítől falra mászom és persze Justin Bieber és az 1D de ízlések és pofonok
a magyarok közül pedíd VV zsófi - rágógumi a legrosszabb amit hallottam de ByeAlex se semmi :)
10/14 anonim válasza:
én se akarok senkit megbántani, amit justin bieber csinál, azt nem tudom hogy lehet egyáltalán zenének nevezni... na de azért by alex se a legjobb szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!