Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért ilyen túlértékeltek a...

Miért ilyen túlértékeltek a Lakewood gitárok?

Figyelt kérdés
Abszolút nincs jó hangjuk, tök halkak, meg nem is tiszták. Túl béna hangja van, még Elixír húrokkal is, nem értem miért ilyen drága...

2013. aug. 7. 14:47
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
de nincs olyan erős kezem, még a mediumot is nehezen fogom le
2013. aug. 8. 16:51
 12/23 anonim ***** válasza:

Ha jól értem, kipróbáltál eg darab Lakewood gitárt, majd levontad a következtetést, hogy a Lakewood gitároknak béna a hangja és túl drága. Mármint minden Lakewood, általában, mert ezt mondod.

Gratulálok.

2013. aug. 8. 17:35
 13/23 A kérdező kommentje:
az 5000 eurós árától azért többet vártam
2013. aug. 8. 18:34
 14/23 anonim ***** válasza:

Értem, tehát mert neked nem tetszik egy 5000 EUR-ós Lakewood, ki tudja, milyen állapotban és húrokkal, akkor ebből már meg is tudod ítélni, hogy általában a Lakewood gitárok szarok és túlértékeltek.

Egyet próbáltál ki, nem? Akkor arról az egyről mondhatsz véleményt, mégpedig annyit, hogy SZERINTED nem volt jó hangja és NEKED nem tetszik. Ez semmi többet nem jelent, egy ismeretlen vagy az interneten, akinek a hozzáértéséről semmit nem lehet tudni, legfeljebb annyit, hogy nem képes különbséget tenni az egyedi és általános közt, ami már önmagában is megkérdőjelezi a vélemény hitelességét.

2013. aug. 8. 18:51
 15/23 A kérdező kommentje:
szerintem ezek titokban műanyagot használtak csíkos ében helyett, annak jól kéne szólnia fenyő tetővel
2013. aug. 8. 19:21
 16/23 anonim ***** válasza:
Mondj még pár ilyet. :)
2013. aug. 8. 20:23
 17/23 A kérdező kommentje:
jó. hagyjuk. inkább eladom vagy eltüzelem.
2013. aug. 8. 21:41
 18/23 anonim ***** válasza:
Jó ötlet, tűzre vele! Micsoda show lenne! :)
2013. aug. 8. 21:59
 19/23 A kérdező kommentje:
az hát, elfognám kedves Martin Seeliger gitárkészítő urat, és előtte gyújtanám fel a szutyok gitárját, lássa h milyen jól serceg.
2013. aug. 9. 01:30
 20/23 anonim ***** válasza:
Ha ennyire meg akarsz tőle szabadulni, mert szarnak tartod, lelked rajta, de akkor már inkább add nekem :)
2013. aug. 10. 18:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!