Miért ilyen túlértékeltek a Lakewood gitárok?
Figyelt kérdés
Abszolút nincs jó hangjuk, tök halkak, meg nem is tiszták. Túl béna hangja van, még Elixír húrokkal is, nem értem miért ilyen drága...2013. aug. 7. 14:47
1/23 anonim válasza:
Nyilván rohadtul értesz hozzá, látszik.
2/23 A kérdező kommentje:
te is biztosan játszottál már Lakewoodon...
2013. aug. 7. 14:52
3/23 anonim válasza:
Nem játszottam rajta.
Nem is azt vontam kétségbe, hogy te játszottál-e rajta.
4/23 A kérdező kommentje:
mégis miért nem hiszed, hogy értek hozzá? abszolút semmi tónusa nincs annak a gitárnak. még egy olcsó Stagg is jobban szól.
2013. aug. 7. 14:55
6/23 A kérdező kommentje:
jó.
2013. aug. 7. 15:36
7/23 anonim válasza:
Egyébként attól még hogy Elixir a húr, nem biztos, hogy az a legjobb hozzá. Ha van ilyen gitárod, és nem vagy megelégedve, próbálgass több húrt. Lehet, hogy egy másik illik a gitárhoz. Én egy 1.2milliós gitárnál láttam, hogy nem flancoltak 5-10ezres húrokkal, a "gagyi" 2500forintos szólt rajta legjobban.
Milyened van, ha van, vagy milyet próbáltál, és mennyibe kerül?
8/23 A kérdező kommentje:
a gitár egy M-48 CP Custom, a húr az Nanoweb Phophor-Bronze sima Light.
2013. aug. 7. 18:28
9/23 A kérdező kommentje:
ahhoz képest, hogy ilyen drága, nagyon tompán szól, meg néha zörög a húr.
2013. aug. 7. 19:15
10/23 anonim válasza:
Mondjuk ha nem light hanem vastagabb húrokat raknál rá, akkor valószínűleg valamivel erősebb hangja is lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!