Mi bajotok van a BVB-vel? Őszintén!
A megjelenésükkel és a zenéjükkel és gondok vannak.
Előbbivel az a baj, hogyha finoman szeretnék fogalmazni, akkor nem túl férfiasak: [link]
A zenéjükkel az a baj, hogy semmi köze a metalhoz. Kb. olyanok, mint Justin Bieber a popszakmában.
Zenéjükkel semmi bajom, pár számukat szeretem.
Kinézetük.. számomra elég taszító, szerintem férfiatlanul öltözködnek.
Amúgy tele a hócipőm ezekkel a BVB-s kérdésekkel! Nem tudom hányan imádjátok őket GYK-n, de egy csomószor látok olyan kérdéseket hogy "BVB fanok merre vagytok?" "Ti is szeretitek a BVB-t?" "BVB-fanok, ismerkedni?" és egyebek. Egyszerűen elegem van már, hogy b*****k használni a keresőt. írd be oda hogy BVB vagy a teljes nevet, és amelyik kérdésnél vannak fanok, írj privit hogy te is fan vagy spanoljatok, de ne írjátok már ki 30 ezredjére is ugyanazt!
Ne azt írja be hogy BVB, mert akkor kijönnek a Dortmundos kérdések is :D
Amúgy én elég kettős véleményen vagyok velük kapcsolatban. A zenéjüket szeretem, de a kinézetük enyhén szólva szerintem is riasztó és férfiatlan...
Amúgy semmi bajom velük, várom a következő albumot, de koncertre nem fogok menni sose :D
Semmi bajom velük a kedvenceim nekem is..:)
Kinézet? :D Hát szerintem ezt hívják stílusnak a knézetük ütős! Nem valami fekete pólós Rockerek.:D Szerintem nagyon királyok
Régebben nagyon szerettem őket és az általuk képviselt vonalat, viszont utána változott egy kicsit a gondolkodásmódon (szerintem jó irányba), és máshogy állok hozzájuk is. Az a baj, hogy szinte tényleg csak a tizenéves korosztályt tudják megfogni.
A zenével semmi bajom, jól megoldott, minden bandatag egész ügyes, szóval a jelenség ezen része tetszik. A dalszövegek és úgy az egész banda üzenete már kevésbé... Végül is, összefoglalva, amit sugallnak (mind a dalokkal, mind a megnyilvánulásaikkal) nem más, mint ami a tipikus tizenéveseknek kell, közhelyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!