Selena Gomez rajongók! Őszintén mi tetszik nektek ebben?
http://www.youtube.com/watch?nomobile=1&v=c-cN9ZAshmQ
egyszerűen borzalmas és viccnek érzem,hogy őt nevezik énekesnőnek még a hangját se tudja kiereszteni tök gáz,hogy hallatszik hogy azt nem ő énekli hanem megy a háttérbe

Jó a hangja, csak ez koncertfelvétel! De nézd meg a videóklippet, és az nagyon jó! Selena Gomez-től még ezek a számok is jók:
- Hit the lights
- Who says
- Round and round
Ezek is jók, de csak a videóklipben! Én nem szoktam koncertfelvételeket nézni, csak videóklippeket!

2-es vagyok, a végét is meghallgattam, az tényleg nem volt jó, viszont én "Hit the lights"-ból ezt szoktam hallgatni:
http://www.youtube.com/watch?v=FTL1m-NSwMI&feature=branded
:D
Amúgy egy énekesnek kell tudnia nagyon jól énekelni élőben is, mert a stúdióban kis részenként is felvethetik, ahányszor nincs vele megelégedve. Tud énekelni tényleg, csak valahogy a színpadon picit mintha "elszállna" az önbizalma, és vannak hangok, amiket nem mer próbálni kiénekelni, nekem úgy tűnik.
http://www.youtube.com/watch?v=lzYnX4g2QNw
Ezt a fellépést sokan leszólták, pedig szerintem tök jó, mert nem olyan hangos benne az a lüktetés, és ebből nekem pont a stúdiós változat nem tetszik, ez pedig nagyon!!! :)

"Jó a hangja, csak ez koncertfelvétel!"
Ez mióta is mérvadó? o.O
"De nézd meg a videóklippet, és az nagyon jó!"
A videóklippekben fel van javítva a hangja, mint a legtöbb énekesnek. :")
On:Én először szerettem Selenát, aztán utáltam, most meg megint kezdem szeretni…nyilvánvalóan nem a tehetsége miatt.Jó számai vannak.Szerintem nagyon kedves, szép lány.Egyszerűen szimpatikus.
Ez akkora baromság...nincs "feljavítva" a hangja.Nem is értem, hogy sokak honnan veszik ez a butaságot.A profi stúdió minőség nem egyenlő a "feljavítással".Egy koncertfelvétel a youtube-ről soha nem lesz olyan minőségű.
-Ha ez így működne, bárki lehetne sztár.
A linkelt videónak is kr** sz*r a minősége.
( Meg az a közönséég :D )
Ezután nézd meg a klippet HD-ban, érteni fogod..

Selenator vagyok, de én sem állítom, hogy Sel tökéletes. Mert nem az.
Jó hangja van, nem hamis, de hallani, hogy a klipekben feljavítják. Élőben is szép a hangja, inkább azt mondanám rá, hogy erőtlen. Nem engedi ki a hangját, halkan énekel. Talán ettől tűnik hamisnak, rossznak.
Ami a "háttérbe megy", azok a háttérénekesek. Amikor több szólam van a dalban, ők énekelnek.
Őszintén! Melyik sztár nem használ olyan programot, ami feljavítja a hangját? Egyik sem.
Jó számai vannak Selnek, de -ahogy ő is látja - inkább a filmezésre, színészkedésre fordít több energiát. Ebben tehetségesebb.
Mivel Disney-sztár, náluk "elvárás", hogy mindegyikből énekes legyen. Szerintem sokkal tehetségesebb, mint a mostani Disney-hercegnők, mint például China McClain, Zendaya, Bella Thorne stb.
Senki sem tökéletes, mindenkinek vannak hibái. Selenának is. De azért elismerésre méltó, hogy mennyit jótékonykodik, segít a kórházakban, és Unicef nagykövet.
Lehet utálni vagy szeretni, de attól még nagyon segítőkész és aranyos lány.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!