Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Most őszintén! Akad itt...

Most őszintén! Akad itt valaki, akinek tényleg tetszik az Álom. Net?

Figyelt kérdés

Láttam, hogy lesz ma a tv-ben, gondoltam megnézem már akkor "az év sikerfilmjét". 10 perc után alig bírtam idegekkel... Labancz Lilla szerintem szörnyen alakít, a történet sablonos, egy az egyben amerikai utánzat. Egyszóval: sz@r.

Csak az én gyomrom nem veszi be, vagy túl nagyok az igányeim, és ez mégis csak egy jó film?

2009. dec. 29. 21:05
 1/10 anonim válasza:
100%
megakartam nézni, de kicsit késő jutott eszembe XD
2009. dec. 29. 21:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azért néztem meg,mert kíváncsi voltam hogy bénáznak az ilyen szőkék.(lány vagyok,és utálom a cicababákat)!!!De nézd meg a Hajrá csajok 3-at.Erről koppintották.Pl.:azt amikor a Regina nem megy el a próbára,meg amikor a szomszédsrác átmegy hozzá,közbe ott van Reginának a pasija.Meg ilyesmik...
2009. dec. 29. 21:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy rohadt nagy f@szság. Ribancz Lilla meg egy senki. Nem tudom honnan kaparták össze...
2009. dec. 29. 21:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát tényleg koppintották..nem rég volt a TV2-n a Hajrá csajok 3 és tisztára ugyanaz. És ne is lenne olyan rossz ha nem lenne erőltetett a Regina karaktere, mert látszik rajta hogy erőltetett. Ja és szerintem a koreográfia is tök béna volt.
2009. dec. 29. 21:32
 5/10 A kérdező kommentje:

Tényleg erőltetett volt, de nemcsak az ő szerepe... Meg ezek a visítások, vinnyogások, édes Istenem hová fajult a világ... :S

Ja, és ahhoz képest, hogy a történet szinte teljes egészébe koppintás, eléggé kidolgozatlannak tűnik. Olyan volt, mintha ez csak a vázlat lenne.

2009. dec. 29. 21:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az összes előttem szólóval egyetértek, de engem nem a legjobban a sablon irritált, mert sablon, oké, elmegy. De a főszereplő alakítása egyszerűen borzalmas volt! Mert láttam, h reklámozzák, gondoltam, oké, megnézem, mert azért magyar film, de azok között is vannak jók(Lásd Valami Amerika), ehhez képest nekem nagy csalódás volt ez a film.
2009. dec. 29. 21:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Annál ROSSZABB filmet még SOHA NEM LÁTTAM! Csak 30 percet néztem belőle, azt sem aktívan a tv előtt, de a húgomék nézni akarták, és nem kapcsolhattam el. Azt hittem, a hajam kihullik attól, ahogy a szöszi beszélt! Tehetségtelen színészekkel(főszereplők), egy unalmas film volt!

Az a beszéd! Könyörgöm, ez a való életben is így hangsúlyoz? Olyan volt, mintha színházban érezte volna magát! Nagyon szar film!

2009. dec. 29. 22:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Egytől egyig rossz "színészek" voltak benne.Olyan volt mintha a forgatókönyvből olvasták volna az egészet.
2009. dec. 30. 15:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem ragozom, egyszerűen egy nagy rakás $z@r volt!

18L

2009. dec. 30. 23:34
 10/10 anonim ***** válasza:
13 év alattiak egy részének tetszik
2009. dec. 31. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!