Most őszintén! Akad itt valaki, akinek tényleg tetszik az Álom. Net?
Láttam, hogy lesz ma a tv-ben, gondoltam megnézem már akkor "az év sikerfilmjét". 10 perc után alig bírtam idegekkel... Labancz Lilla szerintem szörnyen alakít, a történet sablonos, egy az egyben amerikai utánzat. Egyszóval: sz@r.
Csak az én gyomrom nem veszi be, vagy túl nagyok az igányeim, és ez mégis csak egy jó film?
Tényleg erőltetett volt, de nemcsak az ő szerepe... Meg ezek a visítások, vinnyogások, édes Istenem hová fajult a világ... :S
Ja, és ahhoz képest, hogy a történet szinte teljes egészébe koppintás, eléggé kidolgozatlannak tűnik. Olyan volt, mintha ez csak a vázlat lenne.
Annál ROSSZABB filmet még SOHA NEM LÁTTAM! Csak 30 percet néztem belőle, azt sem aktívan a tv előtt, de a húgomék nézni akarták, és nem kapcsolhattam el. Azt hittem, a hajam kihullik attól, ahogy a szöszi beszélt! Tehetségtelen színészekkel(főszereplők), egy unalmas film volt!
Az a beszéd! Könyörgöm, ez a való életben is így hangsúlyoz? Olyan volt, mintha színházban érezte volna magát! Nagyon szar film!
Nem ragozom, egyszerűen egy nagy rakás $z@r volt!
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!