Szeretitek a Green dayt?
Ha te voltál a 2-es, akkor én felpontoztalak, mert láttam hogy eléggé lehúzták a véleményedet :)
10-es voltam.
Én szeretem őket. Hallgatok rockot és punkot is, szóval nem zavar, hogy nem tiszta punk.
A legújabb számaik már tényleg túl poposak, azokat nem is hallgatom. Inkább maradok a régieknél. Nem tudom miért írták ezeket ilyenre, de biztos megvolt az okuk rá.
Azok a kis 13 évesek (én már 14 vagyok, az ugye teljesen más.. :'D), akik meghallgatnak egy számot tőlük (na persze az újakból, nehogy véletlenül igazi zenét hallgassanak), aztán k*urva nagy punknak meg Green Day fannak képzelik magukat.... hát enyhén szólva idegesítőek. Volt aki azt mondta, hogy a Green Day rajongói hülyék. Egyetértek, ha csak az előbb említett műpunkokat nézzük.
Volt még szó Billie Joe hangjáról. Tényleg más, és nekem pont ezért tetszik, imádom a hangját. Nem lehet mindenkinek egyforma hangja.
persze hogy szeretem.
én sem állítom azt, hogy a Green Day punk, de ne mondja senki azt, hogy az első albumaiknak (1,039 smoothed slappy hours, dookie, kerplunk, nimrod ... ) nincs köze a punkhoz.
amúgy én azért szeretem őket, mert jó fülbemászó dalaik vannak, értelmük is van és rengeteget küzdöttek azért, hogy ott legyenek ahol most vannak (nem mintha a többi együttes nem ezt tette volna de mindegy xD ) . sok év után is együtt vannak, és azóta is tök jó számokat csinálnak.
jó, egyet kell értenem az egyik válaszolóval, az utóbbi 3 album nem lett a legjobb. vagyis azok is jók, csak nem a green day-hez képest. de vannak azokon is jó számok: baby eyes, lazy bones, carpe diem, 99 revulotion, sex, drugs and violance ...
Hallottam azt mondtátok, hogy a green day fanok idióták. köszönöm szépen, de akkor is őket fogom hallgatni ;)
19-es vagyok
Ja és akik azt mondják, hogy a Green Day rajongók idióták IGAZUK van! A hivatalos rajongói klubjuk az Idiot Nation.
meg lehet nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!