Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy érhetném el hogy az...

Hogy érhetném el hogy az acélbetétes bakancsom ne "recsegjen"?

Figyelt kérdés
Főképp olyantól kérnék segítséget akinek szintén volt vagy van, minden lépésemnél "recseg" (2 hónapja van meg). Hallottam olyanról hogy kiboxolták de mások szerint attól hamarabb tönkre megy. Abbahagyja majd egy idő után? Fontos lenne. 14/L

2013. aug. 2. 10:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha a recsegés alatt arra gondolsz, amire gondolom, hogy gondolsz, akkor meg kell várni, amíg betörik a bőr, ez pedig attól függ, hogy milyen gyakran hordod. De ez minden bőrből készült lábbelinél így van, nem csak a bakancsoknál.
2013. aug. 2. 10:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Elég butaságot mondtak neked mások. :) Boxolni _kell_ a bakancsot. :) Amúgy be is kell járatni még. Gondolom nyáron nem abban jársz. :) Abba fogja hagyni, igen, ne aggódj. :)
2013. aug. 2. 10:34
 3/11 A kérdező kommentje:
hát igazából de, most is szoktam hordani, nekem egyáltalán nincs melegem benne és iszonyat kényelmes is, csak zavar hogy ilyen furcsa hangja van :DDDD
2013. aug. 2. 15:04
 4/11 anonim ***** válasza:
2. vagyok. :) Jujj, ezzel vigyázz. Nagyon be fog gombásodni a lábad, ha ilyenkor is viseled. Meg hát fiúként szívesebben nézném egyébként a lábadat, mint egy fekete bakancsot. :)
2013. aug. 2. 15:28
 5/11 anonim válasza:
Milyen bakancsod van? :D
2013. aug. 2. 16:09
 6/11 A kérdező kommentje:
15 soros fekete steel ^^ vigyázok, nyugi, nem éjjel nappal van rajtam. :P az viszont hogy te mit szeretnél nem érdekel, ha nem bakancsban vagyok akkor tornacipőben, heh:D
2013. aug. 2. 16:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Rendben, de úgy gondolom, hogy én elég finoman fejtettem ki a véleményemet, nem számítottam rá, hogy ilyen fennhéjazva válaszolsz.

Ugyan a hibáiból tanul az ember, de én szerettelek volna előre figyelmeztetni, hogy nem olyan vonzó egy ilyen bakancs. De mindegy, majd rájössz akkor Te is. :)

Én tudom, mivel nekem is volt ilyen korszakom, és voltak ilyen ismerőseim akkor is. :)

2013. aug. 2. 18:30
 8/11 A kérdező kommentje:
Jaj, nem akartam én csúnyán válaszolni :) Csak sokan piszkálnak h nyáron is hordom, pedig nekem egyáltalán nincs melegem benne, és nem minden nap minden órájában van rajtam :P Vigyázok ne aggódj, van nővérem aki szintén ilyen volt, ő ellát tanácsokkal :D
2013. aug. 2. 23:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Semmi baj, akkor csak félreértettél. :) Egyáltalán nem azért mondtam, hogy piszkáljalak. :) Mivel csak pár évvel vagyok idősebb nálad, ezért még nagyon jól emlékszem ezekre. :) Én azt hittem, hogy örökre ilyen acélbetétes bakancsban fogok járni. :) De most már csak a kedvenc zenekaros pólóimat hordom. :) Nekem is volt Steel bakancsom. :)
2013. aug. 3. 12:22
 10/11 A kérdező kommentje:
Én nem állítom hogy örökre fogom hordani, igaz már bő 1 éve tart nálam ez a rocker dolog, de nem hiszem, hogy örökre ilyen maradok:D Az együtteses póló meg nálam is ismerős
2013. aug. 3. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!