Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A zanzibártól a szerelemről...

A zanzibártól a szerelemről szó se volt c. dalnak hogy van a gitár pengetése?

Figyelt kérdés
részletesen magyarázzátok el vagy a videót se bánom

2013. aug. 1. 14:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
nem hiszem el hogy ezt egy bármilyen kezdő gitáros is 10perc alatt nem tudná kitalálni. van hozzá vagy 4 akkord, és próbálkozol. Hallod hogy mikor penget mélyebb húrt, mikor magasabbat, illetve hallasz egy ritmust. Nagyon eygszerű ritmus, ha ez sem megy, akkor menj vissza az általános másodikos zeneórákra, és kezdd újra a "tanulmányaidat"
2013. aug. 3. 11:04
 12/19 anonim ***** válasza:

" Elmondanám de te ezt biztos nem érted mert

a dalban egy pengetés megy végig a refrénen

kívül és körülbelül 15 pengetés van "

Te érted mit akarsz amúgy? Milyen 15 pengetés?

Egyetlen pengetést nem tudsz megfejteni?

Még nem késõ abbahagyni a gitározást.

2013. aug. 3. 12:15
 13/19 A kérdező kommentje:
De az a baj hogy te nem nagyon értesz semmilyen hangszerhez mert ha értenél akkor nem azzal foglalkoznál hogy kiforgasd a szavaimat hanem azzal hogy leírd, de ha neked ez így jó akkor nem tudok mit csinálni
2013. aug. 4. 09:00
 14/19 anonim ***** válasza:

hány percet fordítottál arra eddig, hogy hallás után az akkordok ismeretében megpróbáld leutánozni a dalt?

Ugye, hogy egyet sem?

2013. aug. 4. 09:07
 15/19 anonim ***** válasza:

"De az a baj hogy te nem nagyon értesz semmilyen hangszerhez mert ha értenél akkor nem azzal foglalkoznál hogy kiforgasd a szavaimat hanem azzal hogy leírd, de ha neked ez így jó akkor nem tudok mit csinálni"

Te mi a faszt pofázol arról, hogy én mennyire értek bármilyen hangszerhez is???

Régebb óta gitározok, mint ahogy téged anyád ideszart...

Vegyél vissza öcsisajt, eddig te vagy az egyetlen, aki bebizonyította, hogy mennyire életképtelen, hiszen még arra sem vagy képes, hogy kinyisd a füled, ha egyszer gitározni akarsz...

2013. aug. 4. 09:36
 16/19 A kérdező kommentje:
Értelek szóval ha te nagyobb vagy nálam akkor nyilván inteligenssebb is de ez nem látszik rajtad....
2013. aug. 5. 08:06
 17/19 anonim ***** válasza:

na, úgy látom a másik kérdésed legalább sikerült kitörölnöm

Nagyon ügyesen terelsz, meg mással vagy elfoglalva, meg szócsatázol, de azért válaszolj már a kérdésemre. Próbáltad már magadtól, hogy lefogod az adott akkordot, és megpróbálod leutánozni azt, amit hallasz? Már kérdeztem többször is, de te csak a pofázással voltál elfoglalva :) Mennyi időt töltöttél el ezzel így?

2013. aug. 5. 12:21
 18/19 anonim ***** válasza:
Én is egy egész napot töltöttem tegnap azzal,hogy sikerüljön úgy lepengetni,vagy legalább hasonlóan egy számot.Délutánra sikerült.Szerintem neked is menne. És még nincs fél éve hogy gitározok.
2013. aug. 5. 14:21
 19/19 anonim válasza:

Pá-pá-pám-pám-pám-pá-pám

pá-pá-pám-pám-pám-pá-pám a hold.

2013. okt. 27. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!