Valaki aki jól tud angolul, lefordítaná nekem Avicii-től a 'Hey Brother' című számot? Nagyon megköszönném.
Megpróbálom lefordítani, de nem vagyok profi, de igyekszem. :)
[link] innen fordítók
Hé tesó (fiú), az egy végtelen út újra felfedezése
Hé tesó (lány), a víz nem édes, de a vér sűrű
Oh, ha az égbolt lezuhan, neked, semmi sem lesz a világban amit én ne tudnék csinálni
Hé tesó (fiú), még mindig hiszel a másikban?
Hé tesó (lány), még mindig hiszel szerelemben amit én csodálok?
oh, ha az égbolt leesik, semmi sem lesz ebben a világban amit én meg ne tudnék tenni
Mi lenne ha a házra esne?
oh, tesó én fogom hallani amikor hívsz
Mi lenne ha ezt az egészet elvesztenéd?
oh tesó, ki foglak segíteni
oh, ha az égbolt leesik, semmi sem lesz ebben a világban amit én meg ne tudnék tenni
és ugyan ez megismétlődik......
Ennyi, remélem jó. :)
Az első elég Google fordítós volt, tessék lefordítottam neked. Igaz nem rímel, de legalább magyarul van :D
Hé bátyám, itt egy végtelen út amit újra felfedezhetünk
Hé nővérem, tudom a víz édes, de a vér sűrűbb
Oh ha az ég le is zuhan, érted akkor se lenne semmi se a világon amit meg ne tennék
Hé bátyám, te még hiszel kettőnkben?
Hé nővérem, te még hiszel a szeretetben amit csodálok?
Oh ha az ég le is zuhan, érted akkor se lenne semmi se a világon amit meg ne tennék
Mi van ha messze vagyok otthonról?
Oh fivérem, hallani fogom ha hívsz/szólítasz
Mi van ha mindent elveszítek?
Oh nővérem, ki foglak segíteni!
Hé bátyám, itt egy végtelen út amit újra felfedezhetünk
Hé nővérem, te még hiszel a szeretetben amit csodálok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!