Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Slash hogy tanult meg gitározni?

Slash hogy tanult meg gitározni?

Figyelt kérdés

Zenesuliban vagy magántanárnál?

És hány évesen kezdte?

Mennyi idős korában tudott már jól játszani gitáron?

2013. júl. 19. 23:05
 1/6 anonim ***** válasza:

A wiki elég jól leírja:

Saul Hudson Londonban született. Az édesanyja az afrikai és amerikai származású Ola Hudson, aki ruhatervezője volt David Bowienak és még sok más színésznek és zenésznek. Édesapja, Anthony Hudson, aki albumborítókat tervezett olyan zenészeknek, mint Neil Young és Joni Mitchell.

Amikor Hudson 11 éves volt, szüleivel kiköltöztek a kaliforniai Los Angelesbe. Szülei közben elváltak és Saul édesanyjával élt együtt. A Slash becenevet először a család jó barátja, Seymour Cassel ragasztotta rá, azzal magyarázva, hogy mindig sietett, mindig gyorsabban akart egyik helyről a másikra jutni.

Amikor Slash még gyermek volt, a legnagyobb hatást rá a zenetanára tette:

„A Tangerine a Led Zeppelin III-ról volt az első dal, amit nagyon jól tudtam játszani. Volt egy tanárom az iskolában, akinek volt egy Les Paulja, amivel állandóan Cream- és Led Zeppelin-számokat játszott. Amikor meghallottam játszani, akkor mondtam, hogy én ezt akarom csinálni.

2013. júl. 20. 07:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Mikor megismerkedett Steven Adlerrel, elhatározták, hogy együttest akarnak. Steven lett volna a szólistan, és Slash a basszeros. Slash kapott a nagyszüleitől egy 1 húros akkusztikus gitárt, és elvitte gitártanárhoz, hogy ő ezen basszerozni akar, a gitá tanár pedig kinevette. Aztán Slash valahogy szerzett egy elektromos gitárt, és basszerozás helyett azon kezdett játszani. Amint elkezdte, annyira megbűvölte, hogy minden más hobbit félre tett, és csak ezzel foglalkozott mániákusan. Tizenhat éves lehetett ekkor.
2013. júl. 23. 14:49
 3/6 pliku ***** válasza:
Igazából 15 volt.A tanárja nagyon jól játszott,de az iskola hangulat miatt ott hagyta,vett egy könyvet"how to play on rock n roll guitar"és abból tanult.Leírja a könyvében.
2013. júl. 28. 11:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Tudom, én is onnan ismerem a sztorit, csak már 2 éve, hogy elolvastam ><
2013. júl. 28. 14:50
 5/6 anonim ***** válasza:
11 éves volt mikor hallotta egy tanárát Led Zep-számokat játszani gitáron. Akkor eldöntöttem, ő ezt fogja csinálni. Vett egy gitárt és hallás után játszott, szóval MAGÁTÓL tanult meg ilyen jól játszani (és pesze tehetsége van hozzá) :). Imádom őt, nagyon jól játszik és minden tiszteletem az ővé! Szeretlek Slash:*
2013. júl. 28. 20:00
 6/6 anonim ***** válasza:
11 évesen ő még a BMX hívője volt..
2013. júl. 28. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!