Szeretitek a Dalriada együttest?
miért? =)/ miért nem?=(
Melyik a kedvenc számotok és voltatok e már koncerten?
Várom a válaszokat!;)
Hát, ha már így megkérditek... akkor bevallom énis szeretem:P
de am sztem ez már abból is sejthető lehetne, hogy megyek a koncertjére!:)
Egyébként szeritnem szépen hangzik Laura hangja a studiófelvételeken, élőben eddig még egyszer hallottam, de arra meg már nem nagyon emlékszem milyen volt. na majd most!;)
Igen szeretem őket nagyon :)
Élőben már 3x volt szerencsém hallani őket.
Kedvenceim:Védj meg láng1,Vérző ima, Virrasztó,Téli ének,Szent föld,Galamb,és az Arany-album :)
Miért szeretem? Mert ők a legjobb magyar metál banda (bár a Tűzmadár és a nyomukban van szorosan) :)
És, mert 10 éves korom óta őket hallgatom :D (15 vagyok)
Szeretem őket 3 koncertjükre is kijutok, bár nem mindre miattuk...
Metál liget-->Miattuk
Metalfest-->Eluveitie
Rock-Maraton-->Ensiferum
Imádom :) nálam kedvenc együttes nemzetközi viszonylatban:D hihetetlen jó és szép dalaik vannak, istenijó dallam, ritmus, dalszöveg, jóarcok a tagok. koncerten 2x voltam eddig.
Kedvenc számok: Szent László12, Szondi 12, Zách Klára, VÉdj meg láng 1, Hajnalünnep, Virrasztó, Napszélháza, Hazatérés és még sok más :D
Kedvencem, a mostani basszeros pedig sokszor le szokott jönni a helyi kocsmába.
Az ígéret kbszott jól sikerült, mind nekik és a Fajkusz Bandának köszönhetően. Most meg azt tervezem, hogy az összes korábbi albumait végighallgatom.
Hip-hopos : amihez semmi közöd, ahhoz nem kell írni. Ennyi.
Valamelyik másik kommentelő a neten meg lehordta őket, hogy úgyis fel fognak oszlani. Igen? Akkor hogyhogy az egyik legnagyobb német kiadó karolta fel őket?
Én utálom! Metálnak nagyon gyenge.... Rocknak meg egyenesen sz@r.. Alapból a folk metált sem kedvelem. Egy metál zene legyen kemény, egy Rock legyen valóban Rock ne népzenei f*ság....
http://www.youtube.com/watch?v=MPUWQVrb9VU
Na ez király! \m/
Ha már Metálosok vagyunk legyünk kemények mint a vídia :D Ne ilyen énekespacsirták... vagy lírai f*ságok... \m/
Nem érted a metál lényegét ? :(
És most nem arról van szó, hogy nem szereted a Dalriadát. Nem kell mindent szeretni. De hogy így nyilatkozol, szégyent hozol a metálosokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!