Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitáron hogyan lehet egy...

Gitáron hogyan lehet egy húron gyorsan pengetni?

Figyelt kérdés
Akárhogy próbálom nem tudok olyan gyorsan pengetni mint egy zenében. Ennek van valami technikája? vagy lágyabb pengetővel kell?
2013. júl. 16. 08:24
 1/5 anonim válasza:
Szerintem gyakorolni kell sokat. Az egyik alapja /ha egy húrt pengetsz/ a remegő pengetés. Legalábbis nem tudok rá jobb kifejezést. Remegtesd a kezed a húr pengetésével megegyező irányba. Nekem ez bevált, bár én körömmel pengetek, de neked érdemes lenne kipróbálni egy lágyabb pengetőt.
2013. júl. 16. 09:17
 2/5 anonim ***** válasza:

szerintem a lágyabb pengetővel mégnehezebb. :D

ha nem megy olyan gyorsan, ahogy a zenében van, akkor még nem vagy olyan szinten. gyakorolni kell

2013. júl. 16. 10:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Mint ahogy az első írta, de azzal egészíteném ki, hogy le-fel pengess, ne csak le, az is gyorsít a játékban.
2013. júl. 16. 11:02
 4/5 anonim válasza:
Az első vagyok. Én is úgy gondoltam hogy le-fel, ez egyértelmű. /A 2. válaszolónak/ Szerintem egy kemény pengető jobban beleakad a húrba, egy lágyabb meg átsiklik rajta, szerintem. Mivel a körmöm elég kemény, nehéz volt elsőnek gyorsan pengetni, ha meg próbáltam egy puha pengetőt azzal könnyebb - nekem. Csak én nem szeretem.
2013. júl. 16. 11:26
 5/5 anonim ***** válasza:

A technika neve: Alternate Picking

Lágy pengetővel hozzá se kezdj. Keményebb rockhoz, vagy metálhoz (ilyen műfajokban van általában gyors pengetés) kemény pengetőt kell használni!!! 1mm-es tökéletesen megfelel, vagy .88-as is.

2013. júl. 16. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!