Meg lehet tanulni gyorsan beszélni? (Macklemore-Can't hold us)
Figyelt kérdés
Szoval jol el rappelni ezt, mert az eneklessel nincs baj.
Bocsi az ekezetekert! :)
2013. jún. 14. 20:57
1/3 anonim válasza:
igen. nagyon sokat kell gyakorolni... és meg kell barátkozni a szöveggel... utána menni fog.(tapasztalat. elém tettek egy tök idegen(mandarin) szöveget, és 4nap gyakorlás után fel tudtam lépni vele úgy, hogy tudtam követni, hogy hol járok a videóban, és tudtam a az anyanyelvű emberrel párhuzamosan beszélni.) Sok sikert! és jó gyakorlást!
2/3 anonim válasza:
Először pl nekem nem ment MJ 'Bad' című számából a "When they say the sky is the limit" sor, de mostmár megy:):):) A "Beat it" refrénje is, persze nem vagyok olyan cool, mint Mike<3 :) Szóval mostmár mennek ezek a részletek rendes tempóval is:):):) Ezt a Macklemore-osat pedig most csekkolom:):)
3/3 anonim válasza:
Persze tök könnyű, csak olvasd el naponta kb. 3-szor a dalszöveget, fent van a neten. Közben pedig te is rappelj vele, nem baj ha megakadsz. :) Én egy nap alatt (jobban mondva egy délután alatt) bevágtam, de kinek mennyi ideig tart, ez változó. Mindenesetre ne add fel, mert tényleg jó szám és akkor legalább elmondhatod magadról, hogy te Macklemore szövegét is fújod, nemcsak a 4 soros refrént. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!