Valaki, aki volt Green Day koncerten?
Ahogy azt az előttem szóló mondta, nagyon kicsi a különbség.
De élő felvételt hallgatni semmi ahhoz az élményhez képest, hogy ott vagy. Igazából. A gyengébb fanmade videók torzítják a hangját, lehet ez vezetett félre. Billie sohasem használ playbacket, mert egyszerűen nincs rá szüksége. (tehetség)
Kicsit tényleg más kiejtéssel énekel élőben, mint stúdióban, mert szerintem nem a tökéletes angolságra figyel a koncertjein. És nem hiszem, hogy azt feljavítanák, mert a jobb fanmade-eken is ugyanolyan szinte mint az official-eken.
Nah, ezzel az egésszel azt akartam elmondani, hogy az élőt nem lehet teljesen élethűen visszaadni, az élményt nem lehet elmagyarázni, ahooz ott kell lenni. :)
A live videókon néha kissé rekedtesebb, de ugrál közben végig, ami mellesleg nagyon nagy szó. Csak úgy éneklés közben ugrálni, hogy nem bicsaklik meg a hang, és nem hallod mind ezt kívülről, meg ilyenek nem könnyű dolog. Pláne most(2021) már 49 éves.
Szóval ehhez már valakinek írtó profinak és tehetségesnek kell lennie. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!