Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valaki, aki volt Green Day...

Valaki, aki volt Green Day koncerten?

Figyelt kérdés
Az előbb néztem koncert felvételeket. Nagyon más rajtuk Billie Joe hangja, mint a felvett számokon. Sokszor nézek koncerteket Youtube-on, de ilyet még nem láttam, hogy valakinek ennyire más volt a hangja. Ennyire feljavítják (nem azt mondom, hogy rosszabb, csak más)? Akik látták már élőben, ti mit tapasztaltatok?

2013. júl. 15. 22:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok koncertjükön voltam az elmúlt években, szinte teljesen ugyanaz a hangja élőben, mint a stúdióban. Nyilván minimális eltérés van, de ő olyan énekes akinél ez is alig figyelhető meg, legalábbis én nem vettem észre nagyobb változást.
2013. júl. 16. 20:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy azt az előttem szóló mondta, nagyon kicsi a különbség.

De élő felvételt hallgatni semmi ahhoz az élményhez képest, hogy ott vagy. Igazából. A gyengébb fanmade videók torzítják a hangját, lehet ez vezetett félre. Billie sohasem használ playbacket, mert egyszerűen nincs rá szüksége. (tehetség)

Kicsit tényleg más kiejtéssel énekel élőben, mint stúdióban, mert szerintem nem a tökéletes angolságra figyel a koncertjein. És nem hiszem, hogy azt feljavítanák, mert a jobb fanmade-eken is ugyanolyan szinte mint az official-eken.

Nah, ezzel az egésszel azt akartam elmondani, hogy az élőt nem lehet teljesen élethűen visszaadni, az élményt nem lehet elmagyarázni, ahooz ott kell lenni. :)

2013. júl. 17. 11:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes... én voltam már koncertjeiken, és tök ugyanúgy hangzik mint az albumokon. Ez tehetség. De azt is vedd hozzá, hogy amikor élőben játszanak Billie ugrál meg gitározik, szóval fárad is közbe, bár szerintem a Green Day tipikusan az a banda, akik élőben sokkal jobban hangzanak.
2013. júl. 25. 21:00
 4/4 anonim ***** válasza:

A live videókon néha kissé rekedtesebb, de ugrál közben végig, ami mellesleg nagyon nagy szó. Csak úgy éneklés közben ugrálni, hogy nem bicsaklik meg a hang, és nem hallod mind ezt kívülről, meg ilyenek nem könnyű dolog. Pláne most(2021) már 49 éves.

Szóval ehhez már valakinek írtó profinak és tehetségesnek kell lennie. 😀

2021. okt. 30. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!