Volt már valaki Green Day koncerten?
Rendes koncertre mész vagy fesztiválra?
(Nem figyeltem mostanság a koncertjeiket, nem tudom milyen szezonjuk van, de gondolom feszt lesz)
Szia!
Gondolom bécsbe mész, nekem ez ez a hetedik koncertem lesz. :) Garantálom Neked, hogy életed egyik legnagyobb élménye lesz, nem kevés koncerten voltam már, de a Green Day verhetetlen élőben. A setlist körülbelül ilyesmi lesz (1-2 szám változás lehet maximum):
99 Revolutions
Know Your Enemy
Stay the Night
Stop When the Red Lights Flash
Letterbomb
Oh Love
Holiday
Boulevard of Broken Dreams
Stray Heart
Burnout
F.O.D.
Geek Stink Breath
Welcome to Paradise
Christie Road
Going to Pasalacqua
Highway to Hell / Rock and Roll
Brain Stew
St. Jimmy
Longview
Basket Case
She
King for a Day
X-Kid
Minority
Encore:
American Idiot
Jesus of Suburbia
Brutal Love
Voltam már három órás és két órás koncerten is, ez kb. a félút lesz, a kiírás szerint 2,5 órára kell számítani.
Jó szórakozást! :)
1. rendes koncertre megyek :)
2. nagyon szépen köszönöm :)) sehol nem találtam ilyen infókat :D
Még annyit hozzáfűznék, hogy Green Day esetében nincs szó fesztivál és nem fesztivál showról. Mindegyiken ugyanúgy lenyomják a 2-3 órás setlistet. A bécsi koncert időbeosztása pedig így fog alakulni (gondolom ez is érdekel :)):
16.00: Kapunyitás
17.30 – 18.15: ALL TIME LOW
18.45 – 19.45: THE BASEBALLS
20.15 – 22.45: GREEN DAY
dejó :D ezeket hol találjátok?
köszönöm szépen :)
és kb mennyit szoktak késni?
A Castaway online magyar fanclub facebook oldaláról. :)
Az osztrákoknál nem szokás késni, tehát 15 perc késénél többel nem érdemes kalkulálni.
és az gáz ha nem ismerem ezek közül az összes számot?
attól még élvezetes lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!