Koncerten nektek is van olyan visszatarthatatlan érzésetek, hogy ti legyetek a színpadon?
Figyelt kérdés
Vagy nektek ,,elég" bulizni egy jót a zenére, nézni, hallgatni...?2013. máj. 20. 21:04
1/2 anonim válasza:
én azért nem lennék színpadon, mert már voltam sokszor :D sokszor koncerteztem, részegen, józanul, tudom milyen onnan a hangulat, de alapvetően nem élvezetesebb, most ez lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de szívesebben ünneplek lentről egy zenekart, és kiabálom a nevüket, mint mikor a színpadon engem ünnepeltek :D nem azért mert meg voltam illetődve, de ott más az érzés, ha pedig lent vagyok, felszabadultabb :D színpadon is felszabadult vagyok, meg néha kifejezetten részeg is, úgyhogy nem izgulok vagy ilyesmi, de nem olyan az érzés fent tombolni mint lent :D
2/2 A kérdező kommentje:
aha, értem. köszi. Alapvetően biztos jobb lenn a hangulat, mert ott a sok ember, de én sokszor már nem bírom, és nagyon föl szeretnék menni énekelni - nem mintha tudnék. Nem a buli miatt, hanem na... azért a színpadon énekelni/ nyomni a zenét... k*va jó lehet...
2013. máj. 20. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!