Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek ezekről a...

Mi a véleményetek ezekről a gitárokról?

Figyelt kérdés

Ez lenne az első, viszont nem sok keret van rá így a közelben kerestem használtat. Ezekről mit mondtok? Mennyire jók, illetve használtan mennyire lehetnek azok?

[link]

[link]

Állítólag a fémhúrosnak szebb a hangja, így egy olyannak jobban örülnék.

Várom a véleményeket!

2013. júl. 12. 06:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Jaj, megint ez az "állítólag"... nincs szebb hangja. Más hangja van.

A fémhúros csengőbb, ércesebb, hangosabb, de jobban vágja majd az ujjadon a bőrt.

A nejlonhúros lágyabb, valamivel halkabb. Viszont kellemesebb a kéznek.

Azt meg honnan tudná bárki is, hogy az adott használt gitár mennyire jó? A 400 pixeles, mobillal készült homályos fényképről?

2013. júl. 12. 07:20
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem a fényképről, hanem ha valaki esetleg ismeri a fajtát, vagyis volt már dolga ilyen gitárral, ő esetleg tud bővebb véleményt mondani.

Meg az is érdekelne, hogy kinek mi a tapasztalata az ilyen használt hangszerekkel? Hogy ha odaírják hogy kiváló, akkor azt csak odaírják, hogy elkeljen vagy tényleg jó. Szóval hogy mennyire szoktak így az emberek túlozni, mennyire hihető-e egy hirdetés.

2013. júl. 12. 07:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezt általánosságban egy hirdetés alapján megmondani lehetetlen. Az eladónak az az érdeke, hogy eladja, minél drágábban.

Nyilván nem fogja azt odaírni, hogy "szerintem durung a nyaka és tompa a hangja, meg kétszer le is ejtettem, szerintem elég gagyi", hanem azt írja, hogy jó állapotú, szép hangú. Különben miért néznéd meg? :)

Ha ki tudsz próbálni egy ilyet boltban, játszogass rajta és utána ha a használtat nézed, már lesz viszonyítási alapod.

2013. júl. 12. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!