Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyire nehéz megtanulni...

Mennyire nehéz megtanulni akusztikus gitáron játszani?

Figyelt kérdés

Tervezek egyet venni, csak félek, hogy nem érné meg, mert sosem fogok tudni játszani rajta. Még életemben nem volt a kezemben gitár, de annyira tetszik, meg szeretek énekelni és így jó lenne.

Találtam a youtubeon pár oktató videót. Nincs olyan ismerősöm,a ki játszik gitáron, szóval ez így kilőve, a tanárok meg nem biztos, hogy olcsók.. Mit javasoltok? És mennyire lesz nehéz? Időm van bőven, csak kicsit félek..:)

Jaj, és milyen gitárt ajánlanátok? Mennyibe fog kb fájni?:)

Köszi!

2013. júl. 11. 20:37
1 2
 11/15 peterlord ***** válasza:

Aktív Gitár mindíg jókat ír és tanácsol, fogadd meg. Ezen oldalon ő a legjobb, írom ezt annak ellenére, hogy nem ismerjük egymást- szerintem. Annyit még fűznék a kérdésedhez, hogy a nagyon olcsó hangszer (kb.15.000 alattiak)el veszi a kedved a zenéléstől, gyakorlástól. Nem tartja a hangolást, eleve görbe a nyaka, stb.stb. S ha a kedved is elmegy lőttek az egésznek.

Vágj bele s menni fog!

2013. júl. 12. 19:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Fuu mennyi ilyen kérdés kell még? Nekem ilyen volt (msa) az első gitárom meg mutathatom milyen a hangja ,de hosszú távon nem éri meg ez a gitár! Menj hangszer üzletbe! Probálj ki párat érzed majd a különbséget a 20 ezres és 40 ezres gitárok között vagy a felett! kérj meg valakit aki elkisér hangszer üzletbe! Ha szeged felé laksz akár én is elkísérlek mert nekem is mostanában kell mennem.
2013. júl. 12. 21:20
 13/15 anonim ***** válasza:
egyébként ha többi 15 ezres "gitárhoz" hasonlítjuk nem rossz. Nem jó! csak nem rossz! ha újra kezdhetném az egészet én cort-al indítanék. de az msa gitárról. : Hibák : rossz fa anyag vacak húrok ,ritka sz@r lakkozás. Ami jó : nincs Ami elmegy: viszonylag tartja a hangolást
2013. júl. 12. 21:40
 14/15 anonim ***** válasza:
ja és még valami itt tényleg Aktív Gitár a legjobb!
2013. júl. 12. 21:42
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Na kicsit csúszik a vásárlás, várat a jövőhónapra, de akkor tényleg elmegyek egy hangszerüzletbe és próbálgatok:)

2013. júl. 14. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!