Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek furulyázni magunkt...

Szerintetek furulyázni magunktól is megtanulhatunk ha van fogástáblázatunk?

Figyelt kérdés
megszeretnék tanulni furulyázni, rendeltem is a netről egyet, amihez van fogás táblázat (név szerint ezt rendeltem [link] szerintetek kell tanár ahhoz hogy megtanuljak furulyázni?
2009. okt. 18. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Én teljesen magamtól tanultam meg gyerekként. Fogástáblázat nélkül, nem egy nagy ördöngősség, menni fog, sok sikert kívánok!
2009. okt. 18. 17:54
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi:) és szerintetek ennek a furulyának szép hangja van? szal nem az az idegesítő húhú hanem az a fülkímélő
2009. okt. 18. 17:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A mi iskolánk zenetagozatos, alsóban kötelező volt megtanulni furulyázni, és nagyon könnyű! :) Pont ilyen furulyánk van/volt. :D Sok sikert!

2009. okt. 18. 17:57
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi:) ez most elég lendületet adott:) mondjuk zongorázni is 1 nap alatt tanultam, a furulya se lehet nehezebb:)
2009. okt. 18. 18:03
 5/7 anonim ***** válasza:

...és tudsz is zongorázni, vagy csak egy napot tanultál? :)

Mára mire jutottál a zongorával és furulyával? Amúgy ezt komolyan kérdezem, mert én éppen mostanában kezdtem el szintén egyedül megtanulni furulyán játszani. :)

2012. jan. 25. 22:02
 6/7 A kérdező kommentje:
a zongorát csak viccből mondtam:) amúgy viszonylag hamar belelehet jönni a furulyázásba. Már nagyon jól megy:)
2012. ápr. 4. 00:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Ált alsóban volt nálunk kötelező .Nekem is ez a típus vna, az egyik hangszeres is ezt ajánlotta, sulikban ezt a típust használják. Hogy állsz vele?
2012. jún. 7. 15:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!