Milyen zenét, előadót hallgatnak a punkok? (linkeket is kérek ha van rá mód)
Punk csak úgy nem lesz senki, maximum divat-punk lehetsz, ami szánalmas szerintem, és valószínűleg fogalmad sincs, hogy mi az, hogy pun k, de legyen ahogy akarod.
Öltözködésben nem tudok tanácsot adni, de zeneileg talán. Egyszerű: hallgass punk rockot pl. Sex Pistols, Green Day, Rise Against, Tha Ramones, vagy magyarok közül Rózsaszín Pitbull, Junkies, HétkönaPI CSAlódások (egybe nem engedi a szűrő kiírni :P ), Alvin és a mókusok, Auróra (csak hogy néhányat hirtelen megemlítsek).
Húha...
Akkor segítek tisztán látni. Az ismerőseid úgy tartják, hogy emo vagy, pedig nem.
Ha úgy öltözöl, mint egy punk, és olyan zenét hallgatsz, akkor azt fogod tartani magadról, hogy punk vagy, pedig nem.
Itt teljesen mindegy mit hallgatsz, meg miben jársz. Az ideológia, a gondolkodásmód, politikai nézetek...
Az, hogy most valaki náci, vagy punk, vagy hungarista, nem a külsőségeken múlik.
Az olyanok többsége, mint az előttem szóló is leírta, csak divatmajmok, akik azt hiszik, hogy a ruha teszi az embert.
De a kérdésedre válaszolva:
surranó, vagy acélbetétes bakancs, wc lánc az oldaladon, biztostűvel teleaggatott fekete bőrkabát, taraj (nem a backem féle taraj)
Zene... igazából az előttem válaszoló tökéletesen leírta
annyit fűznék, hogy külföldinél exploited (nézz utána és megérted a tarajt is)
magyar pedig barackca, prosectura
Nézd meg ezt, ez elég jó képet ad a punk zenéről, punkságról: http://www.youtube.com/watch?v=6_zfbjW35fs
Sajna felirat nincs hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!