Milyen zenéket hallgatnak a 15-17 éves fiúk?
-Motionless In White: America, Devil's Night, Immaculate Misconception
-Bullet for My Valentine
-Black Veil Brides
-Wiz Khalifa
-Majka
-Austin Mahone: What about love
-Imagine Dragons: Radioactive
-T.Mils
"Milyen zenéket hallgatnak a 15-17 éves fiúk?"
Mivel mindenki más, szerintem ez a kérdés abszolút megválaszolhatatlan. Ha pedig nekik címezed a kérdést, akkor azt nem csak az alsó részben kellene feltüntetni.
Én sokfélét. Leírom a kedvenceimet:
Előadók: David Bowie, Bob Dylan, IZ, Mike Oldfield, John Lennon, 2Pac, Michael Jackson, Eric Clapton, Seal, magyarok közül mondjuk Cserháti Zsuzsa, FankaDeli
Zenekarok: Bob Marley and the Wailers, Pink Floyd, Eagels, Keane, Kansas, Marillion, Nirvana, Rush, Dire Straits, The Doors, Jethro Tull, Big Brother and the Holding Company, Creedence Clearwater Revival, R.E.M, Red Hot Chili Peppers, The Jimi Hendrix Experience, King Crimson, Lynyrd Skynyrd, magyarok közül mondjuk a Piramis, Punnany Massif, Karthago, Ismerős Arcok, Akkezdet Phiai, Quimby, Kispál és a Borz
Kedvenc album: Pink Floyd: The Dark Side Of The Moon
Kedvenc szám: Pink Floyd: Comfortably Numb, itt a magyarok közül a Piramistól a Ha volna két életem.
2Pac összes száma :)
Eminemnek is vannak normálisabb számai (értem itt: Mockingbird, Beautiful, The Real Slim Shady, Lose Yourself)
Biggie-t nagyon ritkán, de azért őt is befogadja a szervezetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!