Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen (klasszikus) gitárt...

Milyen (klasszikus) gitárt ajánlotok 30-40 közt?

Figyelt kérdés
Ami fontos hogy a nyakán az összes bundot ki lehessen használni. Hogy magasan is lehessen játszani.

2013. júl. 6. 21:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Lehet kapni 30 körül Yamahát, az a legalsó kategória. Ha nem megfelelő körülmények közt tartják, bármelyik gitár károsodhat, vetemedhet a drasztikus páratartalom változás miatt. Az egymilliós is.

Azért, mert volt egy ki tudja, honnan származó és milyen körülmények közt tartott Yamaha, aminek a nyaka el volt húzódva, még nem következik, hogy egy Yamaha bármivel is rosszabb lenne általában, mint az említett más márkák.

2013. júl. 7. 22:46
 12/17 anonim ***** válasza:
A Cort, meg a Stagg ebben a néhány tízezres hategóriában ugyanilyen tömeggyártásban készül, aminek amúgy semmi köze ahhoz, mi lesz a nyakkal, ha ingadozik a páratartalom.
2013. júl. 7. 22:53
 13/17 Pável Alex ***** válasza:

Azt se egy szóval se mondtam hogy a Yamaha rosszabb lenne bármi másnál!!!!!!Nem ezt akartam belőle kihozni!

Hát jó ha te azt tapasztaltad oké én leírtam ami ez ÉN tapasztalatom....

2013. júl. 8. 09:25
 14/17 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kell kép egy leszakadt gitarlábról mert az nem bizonyit semmit hogy mitől szakadt le. Van egy most 40 e ft érő klasszikus gitárom és egyszer elejtették (nagyon sajnáltam) és mikor szervizbe volt mondtak hogy a gitárlábat vissza kellett fogattattni mert meggyengült...
2013. júl. 8. 10:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez nem olyan nagy dolog, mármint a húrláb/híd ragasztás, csak spéci szerszám kell hozzá (hosszú C-szorító).
2013. júl. 8. 15:02
 16/17 A kérdező kommentje:
Meg egy satu fa hogy ne a gitárt szorítsa...
2013. júl. 9. 11:03
 17/17 A kérdező kommentje:
Elektro klasszikus gitárokról tudsz valamit?
2013. júl. 9. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!