Miért oszlott fel a My Chemical Romance?
Figyelt kérdés
Ha tudna valaki bármilyen pletykát is az jó lenne.2013. júl. 5. 23:26
1/3 anonim válasza:
Csak találgatások vannak, de összefoglalva annyi az elmélet, hogy túl bonyolult lett az életük a bandához. Hármuknak ott vannak a gyerekeik, Mikey pedig most elég szarban van. Gondolom mindenki mással akart foglalkozni, bár nem értem, miért nem mentek egy jó kis FOB-féle hiatusra, hogy pár év múlva, amikor minden sínen lesz, egy hatalmas bummal visszajöjjenek. Azért nem tartom kizártnak, hogy valaha összeállnak, de egyre kevesebb az esély rá.
2/3 anonim válasza:
Első válaszoló: a FOB nem csak hiatus-ra ment, ők is feloszlottak. (Sőt, Patrick nyilatkozta, hogy soha többet nem fognak közösen dolgozni, aztán mégis.)
A kérdésre a válasz pedig az, hogy már nem élvezték a zenekarban való részvételt. Már teher volt számukra.
3/3 anonim válasza:
Első vagyok.
Köszönöm, hogy kijavítottál, akkor rosszul tudtam :) Pici voltam még, amikor feloszlottak, már csak abba csöppentem bele, hogy mindenki hiányolja őket, aztán visszatérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!