Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért oszlott fel a My Chemica...

Miért oszlott fel a My Chemical Romance?

Figyelt kérdés
Ha tudna valaki bármilyen pletykát is az jó lenne.

2013. júl. 5. 23:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak találgatások vannak, de összefoglalva annyi az elmélet, hogy túl bonyolult lett az életük a bandához. Hármuknak ott vannak a gyerekeik, Mikey pedig most elég szarban van. Gondolom mindenki mással akart foglalkozni, bár nem értem, miért nem mentek egy jó kis FOB-féle hiatusra, hogy pár év múlva, amikor minden sínen lesz, egy hatalmas bummal visszajöjjenek. Azért nem tartom kizártnak, hogy valaha összeállnak, de egyre kevesebb az esély rá.
2013. júl. 7. 23:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Első válaszoló: a FOB nem csak hiatus-ra ment, ők is feloszlottak. (Sőt, Patrick nyilatkozta, hogy soha többet nem fognak közösen dolgozni, aztán mégis.)

A kérdésre a válasz pedig az, hogy már nem élvezték a zenekarban való részvételt. Már teher volt számukra.

2013. dec. 14. 15:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Köszönöm, hogy kijavítottál, akkor rosszul tudtam :) Pici voltam még, amikor feloszlottak, már csak abba csöppentem bele, hogy mindenki hiányolja őket, aztán visszatérnek.

2013. dec. 14. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!