Nektek van olyan példaképetek aki zenész? Ha igen, ki és miért pont ő az?
Rám B-Real volt nagy hatással, elég fiatalon ismertem meg a zenéjét tulajdonképpen fiatalkorom legmeghatározóbb zenéje volt amit az ő bandája csinált (Cypress Hill).
Rongyosra hallgattam a kazettáit. Ezt leszámítva amúgy emberileg nem nagyon követtem a munkásságát, szóval nem mondanám kifejezetten példaképnek. Viszont az biztos, hogy azóta nem volt olyan zenész, zenekar, akinek ennyire meghatározó volt rám nézve a munkássága.
Cameron Jibril Thomaz, ismertebb nevén Wiz Khalifa. Sok mindent megtanított:
-A múltat nem lehet megváltoztatni, kijavítani, kitörölni vagy elfeledni, csak elfogadni; s bár sokszor kocogtatja a vállad, ez nem azt jelenti, hogy neked vissza is kell nézned.
-Ha valaki a múltad alapján akar megítélni, akkor váljék ő is a múltaddá...
-Ne hagyj ott valami jót azért, hogy egy még jobbat keress. Ha egyszer rájössz, hogy neked most a legjobb, akkor a legjobb még jobbá válik. (Tudom, kicsit nyakatekert... :D)
-Kedvelj, szeress, de ne bízz senkiben.
-Amikor azt látják, hogy jobban megy a sorod - ez az a pont, mikor vissza akarnak majd szerezni.
-Eljön az idő, mikor választanod kell, hogy lapozol egyet, vagy becsukod a könyvet.
-Ha valaki ki akar lépni az életedből, tárd ki neki azt a kva ajtót...
-Ha elég bátor vagy viszlátot mondani, az élettől cserébe egy új hellót kapsz.
-Ha nem tetszik a helyzet, amiben épp vagy, te vagy az egyetlen, aki ezen változtathat.
És, ez nem igazán okosság, de a kedvenc idézetem tőle:
"Valaki megkérdezte, ismerlek-e téged... Milliónyi emlék futott át az agyamon, de csak mosolyogtam, és annyit mondtam: ismertelek."
:)
Loreen. Azért szeretem, mert nem ilyen kis sztárocska ( nem piál, nem cigizik, nem füvezik, nem jár fűvel-fával). Jó hangja van, szinte az összes száma megvan a telómon.Kedves a rajongókkal, vicces., szerény.
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!