Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valaki ismeri ezt a két...

Valaki ismeri ezt a két számot? (1 angol,1 magyar)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Két számot keresek, de egyiknek sem tudom se az előadóját, se a címét. :/ Megpróbálok leírni róluk mindent, amire emlékszem. (Jó pár napja hallottam őket, úgyhogy nem túl sok.) Mindkettő a Rádió 1-en szokott szólni.

1.) Angol szám, egy pasi énekli nagyon nagyon aranyos kiejtéssel (legalábbis szerintem). A szövegből össz-vissz az only szóra emlékszem (a refrénben van), szóval ez nem tud túl sok segítséget nyújtani, de esetleg még annyit, hogy viszonylag gyors, pörgősebb pop szám, és tényleg nagyon aranyos az akcentus.

2.) Magyar szám, szintén inkább gyorsabb (bár a fenti angolnál lassabb). Nem emlékszem a szó szerinti szövegére - ezért sem találom -, de arról szól a refrén, hogy amit tett az előadó, az nem volt fölösleges. Szintén pasi énekli.

Nem tudom, hogy abból, amit leírtam, egyáltalán lehetséges-e, hogy valaki bármelyiket is felismerje, vagy egyáltalán tippje legyen, de ha esetleg valakinek mégis van valami ötlete, akkor linkelje vagy írja le az előadót és a címet. :)

Köszi előre is!

2013. júl. 4. 14:51
 1/2 anonim ***** válasza:

1 . George Luckas : Dog At the door

2 . Orbán Viktor : Tavalyi jelentés

2013. júl. 4. 14:55
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket! A másodikra, hát ez haláli volt. :D Látom te se vagy fideszes. :D

Az elsőre meg tényleg köszi a tippet, de nem ez az. Viszont azóta azt már megtaláltam, végignéztem a Rádió 1-es toplistát és meglett. Passenger- Let her go volt az. (De ment a zöld kéz.)

Úgyhogy már csak a másodikra kérek ötleteket, ha van valakinek. :)

2013. júl. 4. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!