Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen gitárt vegyen egy kezdő?

Milyen gitárt vegyen egy kezdő?

Figyelt kérdés
Nemsokára talán elkezdek gitározni,és szeretném tudni milyen legyen a gitár,vagy mit kell megnézni rajta,hogy jó minőségű legyen,ha már sok pénzt adunk érte :D
2009. okt. 16. 13:51
 1/8 Thurston ***** válasza:
Attól függ, hogy mit jelent az a sok pénz.
2009. okt. 17. 15:02
 2/8 A kérdező kommentje:
itt 2-3 millába kerül. Nem MO.
2009. okt. 17. 15:32
 3/8 Thurston ***** válasza:
74%
Ennyit egy gitár sem ér meg.
2009. okt. 17. 15:58
 4/8 A kérdező kommentje:
mégis,mire kell figyelni,ha gitárt veszünk? :D
2009. okt. 17. 19:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Ennek kamu szaga van :D ... de

Egy kezdő ne egy 2 millás gitárt vegyen könyörgöm .. nem tudja kihasználni, ha már drága gitárt akarsz venni mert olyan jó sok pénze van apukádnak akkor 60 e ft-os gitár is bőven jó sok!

akusztikus legyen, nejlon húrokkal, nagy doboz, egyenes nyak, 2 oktáv (és ez már extra)

Előbb tanulj meg gitározni aztán vegyen apu neked Gibson Les Paul-t vagy Jackson-t :). Ha nem tudsz gitározni meg sem érdemled!

2009. okt. 19. 20:33
 6/8 anonim válasza:
ide figyelj én is kezdő vagyok és nagyon is elég volt nekem egy 45000 Ft-os elektro-akusztikus gitár
2009. okt. 19. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Minek neked 2 millás gitár? Szerintem nincs is ilyet, ezzel átvernek téged.

Én 10 éve gitározom és egy 20 ezer forintos akusztikusom van amivel a youtube-ra készítek videókat és semmi baj vele, az elektromosom 28 ezer Ft volt, persze lehetne jobb is de a célnak megfelel.

Ha kezdő vagy akkor meg pláne felesleges egyből ennyi pénzt kiadni érte, de komolyan nézz utána ennek, mert ha szuper gityót is akarnál venni, Pesten kapsz Gibson Les Paul-t- mint amilyet Slash használ - 300-400 ezer forintért, tehát ez a 2 milla nagyon sántít.

2009. okt. 20. 10:45
 8/8 A kérdező kommentje:
félreértitek. Nem két millió FORINT,hanem LEJ,mivel erdélyben élek,és forintban az nem tudom mennyi.Azért köszi a válaszokat,és pont azért kell a gitár,mert tanulni akarok,és ez olyan,hogy házhoz jön,és ha nincs gitárom,akkor nem tudok se tanulni se gyakorolni.
2009. okt. 20. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!