Snowpehely kérdése:
Ha kezdő vagyok, akusztikus vagy klasszikus gitárt vegyek?
Figyelt kérdés
Melyik eri meg jobban, melyikkel konnyebb, mi a kulonbseg? Es ha gitart veszek, milyen tipusu ajanlott?2011. máj. 19. 18:51
1/7 anonim válasza:
Öh, szerintem te félreértettél valamit, mert a kettő ugyanaz. Nem elektromos és akusztikus között vacilálsz?
Egyébként bocs, nem tudok gitározni, de zenélek 10 éve, és az akusztikusat javaslom (én is meg akarok tanulni és azon szándékozom)
2/7 anonim válasza:
Velemenyem szerint a kerdezo jobban informalt gitar teren, mint az elso valaszolo! Az akusztikus gitaron fem hurok vannak, a klasszikuson pedig 3 hur (G H E) nylonbol van :) Szerintem tokmindegy, hogy melyiken tanulsz meg, de talan a klasszikussal jobban jarnal.
3/7 anonim válasza:
A klasszikus gitárokon nylon húrok az akusztikuson pedig fémhúrok vannak.az akusztikus inkább a könnyűzenéhez való a klasszikus pedig komoly (pl carcassi,sagreras)
4/7 anonim válasza:
Első elég rosszul tudja a dolgokat valóban!Egyébként ugyanúgy néz ki az igaz!De megszólalásban kicsit másabb!
5/7 anonim válasza:
Részegen könnyebb klasszikus gitáron játszani, mert szélesebb a nyaka. Tapasztalatból mondom.
6/7 A kérdező kommentje:
:) Rendben, koszi szepen a valaszaitokat!
2011. máj. 20. 15:59
7/7 anonim válasza:
Kowaxos: egészségedre :D
Csak akkor ajánlom a klasszikusat, ha komolyzenét akarsz játszani, vagy 20 ezer forint alatt akarod megúszni. Más esetben nincs miért azt választani... hacsak nem részegen szoktál gitározni.
Az meg a szakértelem gyögye, aki azt mondja, hogy 3 nylon és 3 fémhúr van rajta... Azok nylon húrok rézzel betekerve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!