Milyen az a big room house zene?
Igen, ugyan ezt csinálják most a melbourne stílussal, VINAI, R3hab, Deorro stb. mindenki ezt utánozza már...
Kezd tényleg elég unalmas lenni már ez az EDM cucc, én is egyre több deep house-t hallgatok már
Ez VINAI amúgy kikészít, 4 számot úgy adtak el, hogy kb. az elsőnek a remixei. És több százezren követik őket facebookon. Leolvad az agyam az ilyenektől.
Viszont magyar részről emeljük ki Nobody Movest, JumoDaddy-t (akinek pont a héten játszotta a zenéjét Skrillex!), meg Drop The Cheese-éket. Színt visznek ezekbe a magyar dj körökbe.
VINAI csak a Spinnin marketingjének köszönheti, hogy így feltörtek, akárcsak a DVBBS meg a többi big room majom... :)amikor meghallom a tsunamit, feláll a szőr a hátamon, nagyon gyűlölöm már azt a zenét :DDD
JumoDaddy-ről még nem is hallottam, a SoundCloudján meghallgattam pár számot és elég profin összerakja a zenéit. Magyarokból még a StadiumX ami elég népszerű, Nicky Romero mindig tolja a számaikat Fesztiválokon pl. Ultrán, de te biztos tudod...:D Csak ők is egy kicsit sablonos progressive zenét csinálnak, meg az új számaik pl. Lovers On The Sun remix szinte ugyan az mint a Howl At The Moon, csak megváltoztatták a dallamát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!