ez electro house, legalábis a beatport szerint, Viszont a kiállásnál elég progressive house-os beütése van. A Bigroom House meg az EDM csak ezeknek az egy kalap alá vétele nem konkrét műfajok.
2013. júl. 2. 20:26
2/16 anonim válasza:
Kb. electro house - prog. house között mozog, de ha valaki nekem ezt be tudja határolni, akkor annak kezet csókolok.
én szeretem az elektronikus zenét, de már a fas*om kivan ezzel a bigroom szarral, már a csapból is ez jön a spinnin records jóvoltából, ezekben nincs bassline csak egy jó nagy kick meg egy dob a drop ban, ezek szarok 0 kreativítás
2014. aug. 25. 16:07
6/16 anonim válasza:
4/4, 128-130bpm, hardstyle SZERŰ koszos, mély, durva kick-ek, amik 90%-ban ugyanazok (mind felépítésben, mind hangzásban). Ezt a vonalat már 2010~ körül megkezdték, Sandro Silva - Epic című szerzeménye volt az elsők között, majd Sander Van Doorn - Joyenergiezer című száma után egyre többet elkezdték, többek között Martin Garrix is onnan sample-özte a kick-et. Robbant a bomba, és midnen második producer bigroom house-t kezdett el írni. Elején még jó volt, de mostmár szörnyű, mindenhol ugyanaz, semmi kreativitás.
2014. aug. 25. 18:34
7/16 anonim válasza:
Az epic-et állítólag egy ghost producer, Maarten Vorwerk írta, meg a Wakandát is, szóval főképp tőle származik ez a vonal amit ma már minden 2. producer másol.
2014. aug. 25. 18:42
8/16 anonim válasza:
Sandro Silva cáfolta Laidback Luke fórumon, én hiszek neki. Credits-ként meg van említve amúgy Marteen, de aztmondta Sandro, hogy az egészet ő csinálta (még Quintino sem segített bele, csak "belevette" magát, mint ahogy mostanság menő). Wakanda-s téma meg true, sokmindenkinek írt már ő zenét.
2014. aug. 25. 18:51
9/16 anonim válasza:
Azt én is olvastam, meg régebben irkált oda Dyro is, és nekem Laidback Luke is adott egyszer Feedback-et az egyik track-emre. :D
Nem gondoltam volna, hogy valaki Magyarországon még ilyen mélyrehatóan foglalkozik az EDM-el.:D
2014. aug. 25. 19:20
10/16 anonim válasza:
Vagyunk egy páran!
Bár én kezdek kimászni ebből az EDM tengerből, nagyon unalmas már, hogy midnen előadó ugyanazt csinálja. Vagy ha jön valami új, akkor egyből 100-an másolják, de szó szerint. Kedvenc példám erre amúgy Wiwek & Gregor Salto - On Your Mark. Valljuk be, hogy rohadt egyedi, szerintem utóbbi fél év legjobb muzsikája. Erre egyre többen kezdik majmolni a stílust, Autoerotique meg Mercer már majdnem le is kopizta az egészet a Murda Dem-ben.
Kezdek kiszeretni a vaskos EDM-ből, AC Slater féle reszelős, acidos house most jobban üt nálam! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!