Analóg torzító pedál (Boss DS1) milyen gyakorlókombóval szólna jól?
Kipróbálnám vásárlás elõtt, természetesen. Egyébként nem feltétlenül jobb a full csöves, ez egy igen nagy tévhit. Van néhány híres gitáros, aki pl. csak tranzisztoros erõsítõt használt, nem feltétlenül jobb a full csöves.
Abban is tévedsz, hogy a hibridben megtalálható a full csöves hátránya > ugyanis a fullcsövesek legnagyobb hátránya, hogy a végfok csöveket cserélni kll, ami nem olcsó múlatság. A hibrid fejeknél, vagy kombóknál csak az elõfok csöves, a végfok nem.
Az egész kérdésem lényege az lenne, hogy az analóg torzítópedálok a tranzisztoros erõsítõvel is jól szól (úgy értem, úgy nem túl #digitális# a hangja)?
Egy Laney -es előadáson hallottam a fazonról, nem tudom most hírtelen megmondani a nevét, de később kinyomozom.:)
Amúgy, persze egyetértek, nem véletlenül használ a többség fullcsövest, ám jelen esetemben gyakorló kiskombó (10-15-20W -os kis kombócska) kerestetik, nem pedig nagy gitárláda-gitárfej párosítás, a kis fullcsöves kombók pedig igencsak drágák, meg odafigyelést igényelnek. Maradok a Celestion hangszórós félcsöves Kustom kombóknál, azaz utánaszaglászom!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!