Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Jol jottem ki, a gitarral?

Jol jottem ki, a gitarral?

Figyelt kérdés
Minden vadi uj, boltbol lett meg veve: Cort X1 gitar, stagg 60 ga r kombo, nux mg-100 multieffect, +ingyen stagg heveder, 3m stagg gitarkabel, es 3 kulonbozo vastagsagu pengeto, 115.000 FT

2013. júl. 1. 18:37
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Vicc. :D
2013. júl. 1. 18:42
 2/25 anonim ***** válasza:
49%
Milyen jól megy egyeseknek, 115 rongy egy gitárra...
2013. júl. 1. 18:44
 3/25 A kérdező kommentje:
Komboval mindennel egyutt azt is vedd.
2013. júl. 1. 18:49
 4/25 A kérdező kommentje:
Egyebkent meg, nem azt kerdeztem, hogy vicc-e vagy nem...
2013. júl. 1. 18:50
 5/25 anonim ***** válasza:
57%

Nem, nem jöttél ki jól.

Vettél egy gitárt drágán hozzá egy gagyi erősítőt meg multit nagyon drágán.

Ennyi pénzből fényévekkel értelmesebb cuccot ki lehetett volna hozni.

2013. júl. 1. 18:52
 6/25 anonim ***** válasza:
Nem. Méghozzá nagyon nem. Hogy hozták ki ezt ennyire? A gitár 42e újonnan, akkor jól számolom, hogy az erősítő és az egyéb vacakok 73e-be kerültek? Basszus, tavaly én egy Marshall 65w-os erősítőt, ami csöves előfokú, rugós zengető, és egy önmagában 25 ezer ft-os eminence hangszóró van benne. Nem nagyzolás, de fogadni mernék, hogy jobban szól, mint az a Stagg erősítő, és a nuxmux vagy milyen multieffekt... Ha a véleményemre vagy kíváncsi, ennyiből már egy sokkal jobb gitárt és egy sokkal jobb erősítőt vehettél volna ezek helyett a cuccok helyett...
2013. júl. 1. 18:53
 7/25 anonim ***** válasza:
& kimaradt, hogy az az erősítő volt 55e! Te meg a többszöröséért vettél egy vacakot egy alja multiefekttel, ami szinte csak ront a hangzáson. Na ezért írták, hogy vicc, mert az is.
2013. júl. 1. 18:54
 8/25 anonim ***** válasza:

tényleg nagyon szar :D milyen jó cuccot össze lehetett volna hozni ebből.. a gitár nem ér annyit, nem mondom hogy rossz gitár, de ha ilyen kereted van, akkor jobbat is vehettél volna (mondjuk használtan meg főleg)

azt az erősítőt én is próbáltam, és nem volt jó egyáltalán. meg amúgy is, otthonra nagy, koncertre még nem elég, vagy ha olyan helyen játszol ahol elég, oda meg szar a hangzása, (főleg ennyiért), úgyhogy nem tudom miért jó az az erősítő, a multieffekt megintcsak túl van így árazva, de még az a legkisebb gond, a heveder+kábel+pengető kombó meg mondjuk kb együtt kerül egy ezresbe, ha megrendeled, mondjuk ebayről (én onnan vettem, heveder 400ft, kábel 600, pengetőt meg adják ingyen).

2013. júl. 1. 19:49
 9/25 anonim ***** válasza:
115? :O Hát hogy a francba tudtál te ilyen szarért ennyit kiadni?
2013. júl. 1. 19:59
 10/25 anonim ***** válasza:

115 ezer?Fuhh.Vettél volna egy jobb gitárt,meg pl egy modellezõs kombót(roland cube 20xl),ami helyettesíti az erõsítõt és multieffektet is.

Kombó:47ezer kb

Gitár:Már arra is van 68ezred,a tartozekok,már lényegtelenek,de ha azok is,akkor is max 60000-ért veszel gitárt vagy tudom is én.

Ha már nem tudod visszavinni...Hát átcsesztek...

2013. júl. 1. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!