Jol jottem ki, a gitarral?
Nem, nem jöttél ki jól.
Vettél egy gitárt drágán hozzá egy gagyi erősítőt meg multit nagyon drágán.
Ennyi pénzből fényévekkel értelmesebb cuccot ki lehetett volna hozni.
tényleg nagyon szar :D milyen jó cuccot össze lehetett volna hozni ebből.. a gitár nem ér annyit, nem mondom hogy rossz gitár, de ha ilyen kereted van, akkor jobbat is vehettél volna (mondjuk használtan meg főleg)
azt az erősítőt én is próbáltam, és nem volt jó egyáltalán. meg amúgy is, otthonra nagy, koncertre még nem elég, vagy ha olyan helyen játszol ahol elég, oda meg szar a hangzása, (főleg ennyiért), úgyhogy nem tudom miért jó az az erősítő, a multieffekt megintcsak túl van így árazva, de még az a legkisebb gond, a heveder+kábel+pengető kombó meg mondjuk kb együtt kerül egy ezresbe, ha megrendeled, mondjuk ebayről (én onnan vettem, heveder 400ft, kábel 600, pengetőt meg adják ingyen).
115 ezer?Fuhh.Vettél volna egy jobb gitárt,meg pl egy modellezõs kombót(roland cube 20xl),ami helyettesíti az erõsítõt és multieffektet is.
Kombó:47ezer kb
Gitár:Már arra is van 68ezred,a tartozekok,már lényegtelenek,de ha azok is,akkor is max 60000-ért veszel gitárt vagy tudom is én.
Ha már nem tudod visszavinni...Hát átcsesztek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!