Azt mondják 2Pac nem halt meg. Szerintetek?
Hülyeség az egész. Az emberek folyton gyártják az összeesküvés elméleteket, de ezek 99,9999%-uk hülyeség, és hülyeséggel is foglalkoznak.
És hiába találnak millió okot, amivel indokolják a baromságukat, az ellenkezőjét is ugyanúgy lehetne bizonyítani, ha nem jobban. A gond, hogy akik ezeket az elméleteket "gyártják", azok elsőnek kitalálnak valamit, amit mindenféle hülyeséggel próbálnak alátámasztani, önkényesen kihagyva bizonyos tényeket, információkat, amiktől megdőlne az elmélet.
Míg egy tudományos elmélet úgy születik, hogy elsőnek mindenféle információt gyűjtenek, elemeznek, és csak utána jutnak valamilyen konklúzióra. Így kicsit másabb eredményeket lehet kapni.
Én is reménykedem. De szerintem is meghalt. :(
http://www.youtube.com/watch?v=LWa-clWMZ7Q
és ha tovább keresgélsz találsz még. Engem ezek nem győztek meg, majd 2014-ben kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!