Szeretnek elkezdeni gitarozni (elektromos). Mit ajanlotok milyen gitart vegyek max 30000ft-bol?
Figyelt kérdés
2013. jún. 30. 20:40
1/8 anonim válasza:
Cort G200, Squier Bullet, vagy ha találsz, akkor Squier Affinity használtan. www.gitarshop.hu-n nézegess, ha használtat veszel, akkor jobb gitár is kijöhet a keretből, mondjuk például az Affinity Strat/Tele amit írtam. Ha újonnan veszel, akkor csak az első kettő jönne ki a pénzből azok közül a gitárok közül, amik még nagyjából használhatóak. De ha valaki még tud olyat, ami újonnan ennyi, és tűrhető minőségű, az nyugodtan javasoljon mást, nekem csak ezek ugrottak be.
2/8 anonim válasza:
En a Squier Bullet-et ajanlom, ha rockot vagy mas kemenyebb zenet szeretnel jatszani akkor minden keppen a Humbucker-es (HSS) verziot ajanlom.
3/8 Damien001 válasza:
30e alatt nem hiszem hogy megérné gitárt venni. Mikor elkezdtem én is azt mondtam hogy minél olcsóbban stb. Most ennek a levét iszom. HA komolyan akarsz foglalkozni vele és tudod hogy megvan a kitartásod ahhoz hogy zenész válhasson belőled, akkor érdemes rászánni olyan 100e-et. Egyéb esetben meg minek is kezdenéd el.......?
4/8 Damien001 válasza:
Amúgy gitarshop-on nézz szét ott vannak olcsón jó cuccok. Csak ne siesd el a döntést, olvass utána mindennek!
5/8 anonim válasza:
Ne viccelj már, 100ezret egy kezdőnek?
30-40 körül már vannak kezdésre teljesen használható gitárok.
Nem szabad nagyobb összeget belefektetni, ha azt se tudja még, mennyire fog menni és mennyi kitartása lesz hozzá, mert ha esetleg mégse jön be, sokat veszít rajta, mire eladja...
6/8 anonim válasza:
Aktív Gitárnak (szokás szerint) igaza van. Én 3 éve gitározom, úgyhogy mártudom, hogy ez nem csak egy felángolás nálam, de azzal is tisztában vagyok, hogy nem vagyok és nem leszek profi gitáros. Ugyan ha szeretném, össze tudnám szedni az anyagiakat egy igazán komoly hangszerre. De úgy gondolom, hogy 70-80e-ért már tényleg jó hangszereket lehet kapni, akkor minek adjak 100 vagy akár többszázezer ft-ot egy gitárra, főleg, hogy nem tervezek sem nagyobb fellépést, sem felvétel készítését? Akkor egy kezdő végképp miért szánjon ennyit gitárra, hogyha nála még az sem biztos, hogy nem unja meg 2 hét után?
7/8 anonim válasza:
Nekem pl. Cort X1 esem van, nagyon meg vagyok vele elegedve 41000 Ft volt. De egyebkent a squier az tenyleg egy elfogadhato arkategorian belul van.
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat !!
2013. júl. 1. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!