Beválaljam rammstein zenék játszására a Soundstation SLP300-as gitárt?
Rammsteinhez...
Kb mindegy, ott nincs semmi extra hangzás, csak a hatalmas ENGL fejládák, olyanod meg gondolom úgy sem lesz...
Specifikációk alapján ez a gitár sem rossz, ki kéne próbálni egyet aztán eldönteni jó-e.
Lehet most nem ENGL-t használnak, régebben azt használtak.
Teljesen mindegy a márka, a lényeg azon van, hogy 10 wattos tranyós kombóból semmilyen gitárral nem fog Rammstein hangzás jönni.
"És RZK soundja igenis kiemelkedően jó a metálosok körében."
Oszt ki írta, hogy nem? Azt írtam, hogy nincs benne semmi extra megfejtés, gitár, kábel, erősítő, azt rokk.
RammsteinHOZ!!!!!!!!!!!
És amúgy bármit ahol hídban humbi van. Miért ragaszkodsz ennyire a strat/lp formához? Cortok, Ibanezek vannak ennyiért, amik bőven jók lesznek neked, de nem az említett formákban. Amúgy az említett formák nem is valók Rammsteinhoz.
Am super-strat ot írtam ami nem strat! És Paul Landers is les paul gitárokat használ,akkor mértnem jó a les paul formályú gitáz?
Bocsi,de nemigazán jönnek be a cort x formák,és amik ebben az árkategóriában vannak ibanez gitárok azok is super-strat ok,szóval azt írtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!