Egyszerű gitár tab?
Figyelt kérdés
Nem gitározok,nem is tudok,viszont elkapott az ötlet,hogy Anyu szülinapjára én gitározni és énekelni szeretnék.Ez mellesleg 2 és fél hét múlva itt lesz.. Valami könnyű tabokat írnátok? Vad fruttik,hiperkarma,30y,ilyesmikre gondoltam,de más is jöhet amiben nincs sok káromkodás vagy lehetőleg egy sincs : )2013. jún. 29. 22:19
1/10 anonim válasza:
Mit szeret? Amúgy szinte összes Republicot le lehet nyomni könnyű akkordozásba pl.
2/10 anonim válasza:
két és fél hét alatt úgysem fogsz megtanulni úgy egyetlen dalt sem, hogy az élvezhető legyen.
3/10 anonim válasza:
Jah azt nem is figyeltem. Amúgy jah, 2,5 hét az semmire sem elég.
4/10 anonim válasza:
Ugyan már srácok. Az Anyukájának akarja megtanulni a születésnapjára. Ha valaki elfogult zsűri tud lenni, akkor az egy Anya. Én biztos vagyok benne, hogy akármilyen szörnyű is lesz, neki tetszeni fog. Úgy hogy Kérdező, bátran állj neki és tanulj meg amennyire tudsz egy dalt és mutasd be nyugodtan.
Ha már Vad Fruttik, akkor esetleg az Üzenet című számukat javaslom. Jó szöveg, egyszerű akkordozás, jó dallam.
5/10 anonim válasza:
szerintem ha minden akkordváltás közt várni kell 10másodpercet amíg kikeresi, és úgy is csak 2hang szólal meg akkordonként, akkor az nem fog tetszeni neki.
6/10 A kérdező kommentje:
Marad a tortasütés és a virág,jövőre megtanulok neki egy szép számot.Azért köszönöm a válaszokat.
2013. jún. 30. 18:12
7/10 anonim válasza:
Kérdezo! Ha még mindig úgy vagy vele, hogy szeretnél Anyukád szülinapján zenélni ( ami ezek szerint júliusban van ) ideje lenne elkezdeni, kell az a 3hónap, hogy jól megtanuld :) Amúgy, Vad Fruttiktól az Üzenet nem annyira jó választás, akkor már inkább a Szól a szív :)
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy időben szóltál, most neki is kezdek a dalkeresésnek :)
2014. ápr. 22. 20:01
10/10 A kérdező kommentje:
Ez a gitáros vonal nem igazán megy, más ötleteim támadtak, amiket jobban tudok kivitelezni :) Talán egyszer nekifutok a zenélésnek, de könnyű dolog.
2014. jún. 28. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!