A Tankcsapda-Egyszerű dal c. szám szólóját le tudná írni valaki?
Figyelt kérdés
Akkordokat és pengetést légyszi.2012. okt. 20. 13:55
1/7 anonim válasza:
akkordokat találsz a neten, pengetésen meg mit írjunk le?
2/7 A kérdező kommentje:
Kb. így értettem a leírást:intro:Em-le, G-le,fel...
Az akkordokat megkaptam csak nem tudom kiköbözni a számból a pengetést:)
2012. okt. 20. 14:14
3/7 anonim válasza:
Youtube-on egy csomóan lejátszották ezt, ha megnézed egyből világos lesz a pengetés_D
4/7 anonim válasza:
meg nemigaz hogy nem ismersz fel egy tá-titi ritmust.
5/7 anonim válasza:
nem kell cseszegetni :D ti is voltatok kezdők
6/7 anonim válasza:
pont ezért nem értem :D sosem kérdeztem senkitől ilyet, hogy "mi a pengetése?" alapvető ritmusérzék kell hozzá, illetve idő, amíg próbálgatja az ember, hogy mi hogy szól. szerintem legtöbbször nem a ritmusérzék hiányzik, hanem a próbálkozás (jobban esik az embereknek, ha nem saját úton kell valamit kitalálni, hanem szájukba adják a dolgokat).
7/7 anonim válasza:
ebben igazad van, mármint hogy próbálkozni kell, de saját példámon azt mondanám, hogy nekem tényleg mindent a számba kellett rágni, mert egyszerűen nekem nem jöttek logikusan az alapok, elsajátítottam azóta már teljesen autodidakta vagyok, és könnyen megy, de kezdő lökés nélkül nem ment volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!