Keresek egy dalt, tudnátok segíteni? (Bővebben lent)
Nem olyan régen hallottam a rádióban ezt a dalt. Nem egy mai zene,sőt több éves. Az a baj,hogy nem ismerem sem az előadót sem a dal címét. :( Tudom hogy így lehetetlen megtalálni, de egy férfi énekelt benne angolul,kicsit rock-os beütése volt, a Depeche Mode-hoz hasonlítanám. Nem mondanám nagyon pörgősnek de lassúnak sem.
Mint már írtam, tisztában vagyok vele,hogy nem sok esélyem van rá megtalálni, főleg hogy a szövegéből sem tudok semmit.
Esetleg Depeche Mode-hoz hasonló együtteseket tudnátok írni? :)
Nagyon kattog az agyam... :/
De meg lesz elöbb-utóbb, én egy dalt 3 év után találtam meg, és ráadásul spanyolul volt, nekem meg halvány lila dunsztom se volt, mi a szövege. Szóval nem veszhetett csak úgy el...
Doors? Bár az nagyon régi...
húú na azt sem lehetett egyszerű megtalálni :) Megkérdezhetem hogy melyik dal volt az?
meghallgattam pár The Doors számot de ezek közt sincs amit keresek :(
Akkor még törnöm kell rajta a fejem. :/ és fogom is.
Juanestöl az A Dios le pido. Ezért kezdtem el spanyolul tanulni is. :)
Akkor esetleg... Stereophonics? Már nem tudok mit kitalálni...
az jó szám. Beszélsz spanyolul? Uhhh most irigykedek :)
Ezek között sem találtam meg az én kis zenémet :S kicsit olyan elektronikus beütése volt :\ és a refrénbe 'fő szerepe' van a billentyűnek. elég érdekesen fogalmaztam ezt meg.. :)
http://www.youtube.com/watch?v=1TB1x67Do5U
Hát ebben van "don't let go", és hasonlít a Depeche Mode-ra, és elektronikus. Pont ezt hallgattam, mikor megláttam a kérdést.:D
Ez az egyik kedvenc számom. :)
Hasonló amit keresek, csak jóval régebbi és kicsit gyorsabb, de hasonló műfajú. Kicsit rockos és elektronikus :)
Hát egyszer csak meglesz az a dal :S
Velem is volt ilyen, évekkel később találtam meg véletlen.
Nekem is gyorsan a Hurts ugrott be, ha nem Camouflage. Nem lehet, hogy a Sunday? Az eléggé DMbeütésü...
Juuuuuuuj tudok egy dalt, olyan, mint a DM (én azt hittem, az is, pedig évek óta DMfan vaygok, igen nehéz megtéveszteni), de most egyszerüen nem jut eszembe!!!! :S Holnapra megkeresem! Már csak azért is megtalálom a dalodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!