Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Keresek egy dalt, tudnátok...

Keresek egy dalt, tudnátok segíteni? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nem olyan régen hallottam a rádióban ezt a dalt. Nem egy mai zene,sőt több éves. Az a baj,hogy nem ismerem sem az előadót sem a dal címét. :( Tudom hogy így lehetetlen megtalálni, de egy férfi énekelt benne angolul,kicsit rock-os beütése volt, a Depeche Mode-hoz hasonlítanám. Nem mondanám nagyon pörgősnek de lassúnak sem.

Mint már írtam, tisztában vagyok vele,hogy nem sok esélyem van rá megtalálni, főleg hogy a szövegéből sem tudok semmit.

Esetleg Depeche Mode-hoz hasonló együtteseket tudnátok írni? :)

2013. jún. 29. 21:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nekem a Coldplay és a Killers zenéje hasonlít a Depeche Mode-éhoz, de lehet, hogy csak a hallásom elcseszett :) Biztos nem Depeche Mode?
2013. júl. 1. 11:24
 2/19 A kérdező kommentje:
Imádom a Coldplay-t, szinte az összes számukat ismerem, tuti hogy nem az övék a dal :) Lehet hogy Depeche Mode, mert nagyon hasonlít az énekes hangjához de meghallgattam három 1-2 órás összeállításokat a youtube-on és nem találtam köztük :(
2013. júl. 1. 16:20
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

99%, hogy tudom. Camouflage, és vagy a Love is a Shield, vagy a Great Commandment, vagy a Suspicious Love. :)

Majd írd meg, mi lett, jó? :)

2013. júl. 1. 22:07
 4/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, de sajnos nincs köztük amire én gondoltam. :(
2013. júl. 1. 23:12
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem Camouflage? :( Sajnálom. Na mindegy, elég nagy DMrajongó vagyok, sok hasonló együttest isnerek. :)

Tears For Fears? Esetleg INXS (bár az annyira nem hasonít)? Heaven 17? A hangja ott hasolít egy kicsit...

2013. júl. 2. 07:49
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Rick Astley, Black (és itt van egy Wonderful life c. tippem)... írom azokat, amik eszembe jutnak, majdcsak meglesz! :)
2013. júl. 2. 14:38
 7/19 A kérdező kommentje:

Ezek még mindig nem azok, kezdem feladni hogy megtaláltam azt a bizonyos dalt, mert sajnos tényleg semmit nem tudok róla azokon kívül amit leírtam. :(

De nagyon hálás vagyok a segítségedért :)

2013. júl. 2. 17:07
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Én elszántan keresem. :) Majd csak meglesz... egy pici szövegre sem emlékszel?
2013. júl. 2. 18:44
 9/19 anonim ***** válasza:
Hurts? Az szerintem nagyon hasonló...
2013. júl. 2. 18:45
 10/19 A kérdező kommentje:

Ez a szám min.6-7 éves de lehet kicsit régebbi, sajnos tényleg nem tudom, csak a dallama van a fejemben amit itt nem tudok leírni :)

A refrénben kb. 3-4 sorban talán annyi hogy 'don't let go' de szerintem ezzel nem sokat segítek mert kb. minden 2. számban van ilyen :\

2013. júl. 2. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!