Keresek egy dalt, tudnátok segíteni? (Bővebben lent)
Nem olyan régen hallottam a rádióban ezt a dalt. Nem egy mai zene,sőt több éves. Az a baj,hogy nem ismerem sem az előadót sem a dal címét. :( Tudom hogy így lehetetlen megtalálni, de egy férfi énekelt benne angolul,kicsit rock-os beütése volt, a Depeche Mode-hoz hasonlítanám. Nem mondanám nagyon pörgősnek de lassúnak sem.
Mint már írtam, tisztában vagyok vele,hogy nem sok esélyem van rá megtalálni, főleg hogy a szövegéből sem tudok semmit.
Esetleg Depeche Mode-hoz hasonló együtteseket tudnátok írni? :)
99%, hogy tudom. Camouflage, és vagy a Love is a Shield, vagy a Great Commandment, vagy a Suspicious Love. :)
Majd írd meg, mi lett, jó? :)
Nem Camouflage? :( Sajnálom. Na mindegy, elég nagy DMrajongó vagyok, sok hasonló együttest isnerek. :)
Tears For Fears? Esetleg INXS (bár az annyira nem hasonít)? Heaven 17? A hangja ott hasolít egy kicsit...
Ezek még mindig nem azok, kezdem feladni hogy megtaláltam azt a bizonyos dalt, mert sajnos tényleg semmit nem tudok róla azokon kívül amit leírtam. :(
De nagyon hálás vagyok a segítségedért :)
Ez a szám min.6-7 éves de lehet kicsit régebbi, sajnos tényleg nem tudom, csak a dallama van a fejemben amit itt nem tudok leírni :)
A refrénben kb. 3-4 sorban talán annyi hogy 'don't let go' de szerintem ezzel nem sokat segítek mert kb. minden 2. számban van ilyen :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!