Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a zenekarunk...

Mi a véleményetek a zenekarunkról?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=EFKdnvVLmlE

http://www.youtube.com/watch?v=CNq9Hqq1F5o

http://www.youtube.com/watch?v=JxbWcFe8i34

http://www.youtube.com/watch?v=1Mcl3Ota-dY

http://www.youtube.com/watch?v=ELHXsW3V3hY

Az első 4 saját szám, az utolsó egy Tankcsapda feldolgozás. A saját dalokban vannak hibák, de előtte 1 héttel lépett be az énekesünk. Mi a véleményetek, hogy tetszik? :)

2013. jún. 29. 19:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Finoman szólva is borzasztó, de majd egy 5-10 év múlva talán még lehet belőletek valami.
2013. jún. 29. 20:46
 2/13 A kérdező kommentje:
Bővebben ki tudod fejteni? Mi nem tetszik, mi igen, stb.
2013. jún. 29. 20:49
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

Ha meg esetleg építő jellegű kritikát is szeretnétek:

Hagyjátok abba mert ezt inkább büntetés hallgatni, mint kellemes, menjetek haza, gyakoroljatok 4-5 évet a hangszereteken és utána próbáljátok meg újra.

2013. jún. 29. 20:50
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Mit fejtsek ki rajta, igénytelenül egymás mögé van dobálva pár kvint, alatta tik-tuk-tik-tuk dob, amire valami részeg állat ráüvölt. Ezt bármelyik kezdő zenekar megcsinálja 2 hónap után.
2013. jún. 29. 20:51
 5/13 A kérdező kommentje:
Igazából nem nagyon értem ezt a "hangnemet", hiszen ez csak egy egyszerű kérdés volt. Építőjellegű kritikákat vártam elsősorban, nem pedig bunkó lehurrogást. Vannak ennél komolyabb számaink is, ami nem "pár kvint egymás mögé dobálva...". Rendszeresen fellépünk, és szép kis rajongó táborunk van. De ha esetleg tudnál a zenekarodról hanganyagot küldeni, hogy szerinted milyen az igényes zene, azt kíváncsian meghallgatnám! :)
2013. jún. 29. 21:03
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

Nincs itt semmilyen hangnem, csak kicsit be vagyok b#szva, oszt ilyenkor a szokásosnál is őszintébb vagyok.

De tényleg, ezen nincs nagyon mit "építeni", abba kell hagyni, mert úgy szar ahogy van.

Rajongótábora meg SP-nek is meg Fekete Pákónak is van, nem is kicsi.

Tudnék küldeni a zenekaromról hanganyagot, de nem fogok, nem én jöttem mutogatni magunkat.

2013. jún. 29. 21:11
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

tényleg pontatlan, ritmustalan helyenként, és primitív. az énekes meg szar.

lehet egyszerű gitárriffekből, néhány kvintből is valami értékeset alkotni, nem feltétlen kell a gitárnak középpontban lenni, de itt hallhatóan nem sikerült, mivel a gitár része is borzasztó.

a dobhoz nem értek, ezért azt nem akarom feszegetni.

az énekes szerintem is teljesen értékelhetetlen, bármilyen részeg vagyok, nem hallgatnék meg egy fél percnél többet egy koncerten, nem azért mert olyan rohadt igényes vagyok, főleg egy buliban, de azért vannak határok, és ez az ének nagyon rossz. a hangzás úgyszintén, nagyon műanyag, ilyennel szerintem ciki kiállni még 10ember elé is, és nem azért mert nem milliós erősítőkön szólal meg a dolog, hanem mert nem foglalkoztok vele.

még annyi (nem hallgattam végig az összeset), most belehallgattam valamelyik elejébe, még hamis is :D

viszont egy kritikát még fogadj el és ez nem csak a zenekarra vonatkozik, igazából a "mentalitásra". senki nem kíváncsi arra, hogy ki mikor lépett be, és hogy hol miért hibáztál. koncertfelvételt tettél fel, úgy álltál ki, a közönség pont leszarja, hogy ki lépett be előző héten, kinek fáj a térde, kinek halt meg a kiskutyája, és ki fosta végig az éjszakát. kiállsz, hozd ki a maximumot, és ne magyarázkodj. mindenki hibázik, de a metallica sem adott ki még egyszer sem sajtóközleményt, hogy bocsánat hogy Kirk elrontotta a szólókat, de szegény nem aludt.. Azt vállald fel, amit mutatsz, és ne magyarázd meg, hogy amúgy sokkal jobb lennél, ha ez meg az máshogy lett volna. Az is, hogy neked igazából vannak igényes számaid, de nem azt mutatod, az megintcsak nem érdekel, ezt mutattad, erre kapsz értékelést. ehhez így állj hozzá.. és nem negatív hangvétellel mondom, csak ez így működik :D

2013. jún. 29. 22:28
 8/13 A kérdező kommentje:

Na valami ilyen kommentet vártam!

Igen, az ének valóban ne a legjobb, de énekest (olyan embert, aki kiáll és elüvölti a dalokat) nem könnyű találni, főleg nem itt vidéken. Azért írtam azt, hogy mikor lépett be, mert a dalok szövegét elég össze-vissza énekelte, amin a mai napig nevetünk, és jól érezzük magunkat, és ez a legfontosabb szerintem. :) A pontatlanságot elismerem, másoktól is megkaptuk. Ez az összeszokatlanság miatt van. A cuccok pedig nem sajátok, ez egy tehetség kutatós felvétel, ahol ők adták az alapot, ők is vették fel. Azt amúgy, hogy érted, hogy nem foglalkoztunk a cuccal? Már megbántam, hogy feltettem ezt a kérdést. Csak a véleményekre voltam kíváncsi, a környéken mindenkinek tetszik (nyilván ebben van elfogultság is), csak érdekelt, hogy másoknak mi a véleményük! Mi élvezzük amit csinálunk, azok is élvezik, akik minden koncertünkön ott vannak és ez a lényeg! :)

2013. jún. 29. 22:52
 9/13 anonim ***** válasza:
figyelj, az hogy jól érzed magad, nagyon jó, meg ha van rá igény falusi kocsmákban, akkor annak is örülünk, én most nyilván nem ahhoz viszonyítom hogy milyen hangulat lehet másfél liter bor után, hanem hogy meghallgatnám-e mégegyszer a zenét. Azért azt nem hiszem el, hogy mindenkinek tetszik, nincs felétek internet?:D nem hallanak az emberek zenét? volt nekem is, hogy tök szarul játszottam, beégtem kb, mégis odajött mindenki gratulálni hogy ügyes vagyok. úgyhogy ne az legyen a mérleg, hogy ki mit mond a szemedbe, hidd el, én elismerem ami jó, és próbálok nem bunkók de őszintének lenni ahhoz, ami nem jó. Az viszont sajnos kevés egy idő után a közönségnek, hogy a zenekar jól érzi magát..
2013. jún. 29. 23:02
 10/13 anonim válasza:

Szerintem meg nem rossz, az első és a negyedik a legjobbak.

Az éneken még rengeteget kell dolgozni, a gitár hangja pedig nem a legjobb (ez lehet a felvétel hibája is).

A dobos pedig marha jól csinálja :)

2013. jún. 30. 15:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!