Nektek van olyan kedvenc zenétek, ami már lejárt, de te még mindig szívesen hallgatjátok?
Olyan nincs,hogy lejár egy zene max egy lemez,vagy CD,de fogod,és újraindítod ennyi.
Esetleg ha arra érted,hogy régebbi zene úgy OK.
De,az ilyen rádió slágerek nem az én világom(az a köznépnek összetákolt okádék,mondhatnám hogy zenei ízlés hiányos emberek hallgatnak ilyeneket /már bocsi/),mikor tele az internet,és a youtube jobbnál jobb zenékkel.
Hát van elég sok:):) Jaaa, hogy kedvenc?:D Nem tudnék egyet mondani:D:D:D Rengeteg van tényleg, amit ma már nagyon ritkán, vagy egyáltalán nem ad a rádió, pedig nagyon nagy slágerek. Volt itt egy kérdező kisgyerek nem rég,
Bryan Adamstől az "Everything I do"-t, Chertől meg az "If I could turn back time"-ot nem tudta hova tenni:O:O Azt mondta, jobb lenne valami sláger-szerűbb:D Jaaa, hogy neki slágerszerű kellett volna, és nem sláger?:D Igen, talán ez lehetett, minden bizonnyal:D:D:D Itt meg most ezek szóltak nálam utoljára: Pink - So What; 4 Non Blondes - What's up, ezek se újak, 'ozt imádás őket is nagyon <3 <3
Green day: letterbomb, jesus of suburbia, stray heart, stay the night, Waiting, castaway, x-kid, missing you, time of your life, stop when the red lights flash
Keane: can't stop now, the lovers are losing, in your own time, neon on the river
Robbie williams: better man, candy, rock dj, mr bojangles
És még tudnám sorolni. Ezek nem "divatos" zenék, de én ezeket szeretem, bárki bármit mond. A legjobbak a green day számok. Mindenki hallgassa :D 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!