Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki melyik műfajt bírja leginká...

Frank1997ize kérdése:

Ki melyik műfajt bírja leginkább és miért? Mi a története hogy azt a zene műfajt szeretitek amit?

Figyelt kérdés
Én a Hip Hopot szeretem méghozzá az amerikait.Az előtt a Rockot szerettem de csak a Sick-Room-ot mert a faterom(Psycho)benne játszott miután kilépett belőle valahogy már másnak éreztem mindent hallottam rap zenéket régiket magyar és amerikait utána leltem rá a hip hopra.Dióhéjjban ennyi lenne.És legyen bármelyik műfaj pop,rock,techno,hip hop.trance,jazz,R&B.bármit elfogadok kíváncsi vagyok rá

2013. jún. 28. 07:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát a rockot a lehető legtágabb értelemben. Néha alternatív, néha punk, néha nemzeti mikor mi kerül elő. Anno kb 10 évesen eljutottam egy tcs koncertre és kb azóta. Voltak különböző korszakaim, de a legtöbb rock közeli volt. Ezen kívül minden más műfajt szívesen meghallgatok mondjuk buliba egyszer egyszer, de a rockot tartom igazi zenei alkotásnak, hisz ott 3-6 zenész együtt játszik, dolgozik. Meg egy jó rock szám tuti feldob. Egyébként valószínű, hogy azért maradt meg a rock, mert a baráti társaság nagy része rock kedvelő, többen zenekarban játszanak. Körbevesz a rock :D
2013. júl. 9. 11:11
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Én igazából rapper akarok majd lenni de az majd sokára lesz.Csak nem tudom hogy elkezdjem itt németországba,mert az hallottam hogy itt sokat kap az ember egy számért ha kiad egyet.De én megvárom amerikát inkább úgy érzem ott a helyem.
2013. júl. 12. 05:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Küldeném neked Homonyik Sándor - Álmodj királylány című nótáját. :)
2013. júl. 12. 13:06
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

A Rock N' Roll a kedvencem, kb 12 áves korom óta.

Mindig is muzikális ember voltam, nálunk mindig ment a rádió, bár a legtöbb tipikus slágert már akkor utáltam.

És sokat játszottam a San Andreas-szal, amiben benne volt a Welcome To The Jungle a GN'R-tól, ezért kocsikáztam föl-alá, hogy hallgathassam :D

Aztán keresztapámtól megkaptam DVD-n a klipválogatásukat és, amikor láttam Axl-t egyből bele szerelmesedtem az egész bandába :D

De amúgy mindent maghallgatok Mozart-tók Jacksonig, ami igényes.

De az Old School rocknroolnaá nincs jobb

2013. júl. 29. 05:28
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Metal és annak a 100 millió al-műfaja, jazz, hardcore punk, opera, klasszikus zene, old-school (80-as/90-es évek)-beli rap. Ezeket szeretem főleg, de amúgy a (mulatós, egyházi és country)zenén kívül mindent meghallgatok.
2018. márc. 18. 20:13
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Jó, az hogy a metalon belül mindent szeretek, az túlzás, mert a glam-től a hideg ráz, a black szerintem unalmas, a power metal meg béna szerintem. Ennek ellenére ha valahol szól vagy olyan kedvem van, meghallgatom őket, de nem a kedvenc műfajaim.
2018. ápr. 6. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!