Szeretitek Fankadeli zenéjét? Mi a véleményetek róla?
a szövegei tetszenek mert van mondani valója is csak a sok agyhalott nem érti...mint pl az előttem válaszoló se nagyon érti szerintem!
A másik fele meg az h a TV az ami agymosottá teszi az embereket... A sol reklám meg ilyenek...nem a zene!
NoO_Name
Ez így nem teljesen igaz,mert zuene által is lehet manipulálni az embereket. Most nem csak Fankadeliről van szó,inkább a híresebb popsztárocskákra gondoltam.
@NoO_Name
Fanka hipphopper volt, onnan kiutálták, mert egy köpönyegforgató volt. Aztán ugye jött ez a turbo magyar időszaka, felkarolta a *uruc.info nevű "egyáltalánnemagymosó" oldal. Ott őt hozsannázták, a többi magyar rapperre meg köpkdötek hogy minden számuk a drogozásról szól és nemzetgyalázók és hungarofóbok és bla bla bla... Ahogy meg olvasom megint stílust váltott. Oda megy az az ember ahol pénzt szagol, és egy ilyennek a nagy bölcsességeit akarod te elhinni. Vissza térve a fent említett oldalra, ahol Fankát promózták annó, nah az pont tele van ilyen habzószájú mindenkit gyűlölő ultra nagyon hazafi magyarokkal, akik előszeretettel dobálóznak azzal hogy "te agymosott vagy", ha valamivel nem értesz velük együtt. Szóval hogy itt kiszámít agymosottnak, az igazából csak nézőpont kérdése...
Apropó NoO_Name!
Ezek után megkérdezném, nem érzed magad egy kicsit behintáztatva?
egy "agyhalott"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!