Szeretnék egy dalt írni. Hogy kezdjek bele?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek szeretnék írni egy dalt. Valami szép lassút. Az a helyzet hogy a rapphez jobban értek, de amire én most gondolok az egészen más. A tipikus 80as évekbeli romantikus dalokhoz hasonlóra gondoltam. Hogy kezdjek neki?2013. jún. 27. 14:55
1/5 anonim válasza:
Az nem úgy megy, hogy írni szeretnél és írsz.
2/5 A kérdező kommentje:
Rímeket tudok faragni, alapot tudok venni, mikrofonom van, téma van, mi kell még?
2013. jún. 27. 15:11
4/5 A kérdező kommentje:
Értek valamennyire ehhez, igazából azzal van a baj hogy ilyen jellegű dallal még csak nem is próbálkoztam soha.
2013. jún. 27. 15:34
5/5 anonim válasza:
Ha ennyi minden megvan, akkor már csak ihlet kell :) De arra lehet sokat kell várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!