Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért alakult ki a Mr. Busta...

Miért alakult ki a Mr. Busta - Dopeman vita?

Figyelt kérdés

2013. jún. 25. 17:29
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
9. , 10. válaszoló köszönöm! Ment a zöld pacsi. PÍSZ!
2013. júl. 10. 19:06
 12/32 anonim ***** válasza:

#10: 6-os vagyok, gondolom nekem akartad írni.

Erről beszéltem: [link]

-Zsolti akkor miért mentél el a Westend-ből ??

-Azért mentem el, mert 15 kamera előtt akarták belőlem kikényszeríteni a garázdaságot. Az ember körözve volt, teljesen más ügyből vitték el a rendőrök. Egy ilyet nem egy bevásárló-központban intézünk!

Ha olyan nagy gengszter akkor nem elszalad meg rendőrt hív. Ha a csávó kezd ütni, akkor neki nem lenne gondja belőle. Csak a sok nyutató szétbaaszta már fejét.

"szájára vette a Bustát"

Óh, bocsánat már ha ennyire nem tudja elviselni.

Busta dobta ki a rapszakmát és dopeman utána adott ki valamit (nem tudom már a címét)

Az hogy az anyját a szájára vette miközben azelőtt 3 évvel halt meg, tényleg nem szép dolog.

Az, hogy felvette a beszélgetést... tényleg elég gáz, de azért érdekes. A rapszakmában ki tudja osztani normális hangnemben, utána már csak a telefonba tud üvöltözni.

Dopeman tényleg kiöregedett már eléggé, csak tévés szaarokban tud szerepelni, zenét kiadni nem.

Tényleg reklám, de bustának. Nem tűnik fel hogy ő vergődik mindig mindenkivel? Jöhet a szöveg, hogy nem hagyja magát meg ilyenek, de ez egy idő után gáz hogy kiosztja őket egy szövegben de ha személyesen meglátja, elszalad.

2013. júl. 10. 22:32
 13/32 anonim ***** válasza:
47%
Jaj, de nagy bűnöző vagy! Zsoltit több ezer rajongója várta a Psychostore előtt, hogy dedikáltasson vele, nem cigánykodni jött, mint a Rezso meg a Papaja k##va. Vegyétek már észre ti puccos cigányok, hogy ez itt nem Amerika, itt nem lövöldöznek az utcán, nem gyilkolásznak. Nem tudom Coolio-Dókmen videót láttad-e, enyhén be lett oltva a Lacimaci... Erről ennyit...
2013. júl. 11. 18:43
 14/32 anonim ***** válasza:

A több ezer túlzás, de nem is ez a lényeg. Rendőröket hívni volt ideje...

A gengszter rap nála szájkaratét jelent

2013. júl. 11. 21:01
 15/32 anonim válasza:
45%
Hát gyerekek "szájkarate","sztár"oltogatós"?. Eléggé van mire neki média nélkül többre vitte mint a kis Dókmen.. Lehet nem kellene oltogatnia Facebookon a kedves kis Fityingernek aztán nem lenne belőle vita.. De mér nem tudja elviselni,hogy Busta többre vitte mint az.. Ennyit erről! Aki nem követi a vita okát az minek áll neki a faszát verni Bustára??! Nagy nonamebe veritek itt magatokat? Ha nem tudjátok,hogy ez miért volt akkor nem kell kötöszködni... PEACE!! REALL TRILL MUSIC MINDÖRÖKKÉ!!
2013. aug. 4. 12:04
 16/32 anonim ***** válasza:

többre vitte média nélkül ?

nade hogyan is ?

A szájára veszi a híresebb embereket így persze hogy meg hallgatják.. csak oltogat máshoz nem ért.

Az meg a másik hogy nem tv znek annyian.. szóval előbb észreveszik őt neten keresztül .. a sok tini aki éjjel nappal utánna eped. Még'menő' de majd változik. Értelmes ember lehet biztosan .. mindig mást offol. Bujjon el. Tudom h sok rajongója van mert a tiniknek ez jön be . A mocskos szöveg. És a rajongóinak legnagyobb része tizenéves :D karrier barátocskám.

2013. aug. 5. 08:33
 17/32 anonim ***** válasza:

[link]

Ugyanazt csinálja mint Paris Hilton, a "negatív reklám" többet hoz.

2013. aug. 5. 11:40
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
elBusta :D
2013. aug. 6. 20:28
 19/32 anonim ***** válasza:
56%

Busta soha nem kötekedett senkivel! Ez egy nagyon nagy tévhit. Akiket bemart, azokat csak azért tette, hogy megvédje becsületét. Megállás nélkül támadják Bustát, viszont a becsületéért kiáll. Hogy ne rugaszkodjunk el a kérdéstől a vita nagyon régen kezdődött, még a Kamikazee korszakban. Sajnos már nem tudom pontos, hogy hogy, de ha jól emlékszem Dopeman kezdte. Busta akkor visszamart és annyiban is maradt.

A legfrissebb vita egy Dopeman TV interjú miatt volt. 2011 vagy 2012-ben megkérdezték Dopemnat, hogy mit szólsz Bustához. Erre rögtönzött válasz az volt, hogy Ki az a Busta?

2013. aug. 22. 20:47
 20/32 anonim ***** válasza:
51%

Így van, igaza van az utolsónak!! :)

Annyival egészíteném ki, hogy Kamkiaze időkben (2001/2002 környékén) Dopeman ellopta Zsé szövegét, innen kezdődött az affér.. (a többi zenéjét különben a Kicsi Tyson írta, szóval... :) )

2013. aug. 22. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!