Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Death Metálosok! A Deicide...

Death Metálosok! A Deicide nevű együttes hogy veszi fel a vokálokat? (lent érthetőbben)

Figyelt kérdés

Pl itt ez a szám: http://www.youtube.com/watch?v=tL-BA86UhoE

A "sima" Death Metálos hörgésen kívül még hallani két, de legalább egyféle vokált, ami még úgy "háttérbe szorulva" megy a fő hörgés mögött, és inkább károgó. De én úgy tudom, hogy nincs külön háttérvokálosuk, akkor most azt külön rögzítették hozzá, hogy még idegbetegebbnek tűnjön a zenéjük, vagy az énekes tényleg képes ilyenekre(hallottam már 1-2 dolgot mondjuk róla, nem lepne meg :D).

Egyébként zeneileg jók, de nagyon komolyan vehetetlenek.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. jún. 25. 15:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az összes vokált Benton nyomta fel, nyilván nem egyszerre. (Ahogy egyébként is hangszerenként szoktak felvenni egy lemezt, aztán még külön az éneket, vokálokat, stb., szóval általában nem egyszerre játszik a zenekar a studióban.)

A zenekar image-ét egyébként egyáltalán nem kell komolyan venni. Még évekkel ezelőtt haveromék játszottak előttük, és mesélte, hogy Benton egyébként egy abszolút közvetlen, jó kedélyű ember. :)

2013. jún. 25. 17:32
 2/3 A kérdező kommentje:

Nahát, ez új nekem. Úgy tudtam, leginkább ezek az egyszemélyes zenekarprojektek szokták azt csinálni, hogy külön-külön veszik fel a hangszereket.

Egyébként melyik együttesben zenél a haverod, ha kérdezhetem? :) Csak kíváncsiság, jó együttes lehet, ha a Deicide előtt léptek fel.

2013. jún. 26. 13:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Az Autumn zenekarban játszott:

http://www.youtube.com/watch?v=FSIND21Tb9k

A zenekar egyébként már nem létezik, illetve van valami folytatása Yourself néven, de nem valami aktívak.

2013. jún. 26. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!