Melyik Lord dal ez?
Nem rég, pusztán egy véletlenből adódóan elkeveredtem egy Lord koncertre. Eddig nem nagyon ismertem a bandát, (sajnos) de nagyon megtetszett. A koncerten volt egy dal, aminek csak a refrénjére emlékszem. A következő volt:
Nánánááná, nánánááná, náná náá náá náá náá náááááá
Nánánááná, nánánááná, náná náá náá náá náá náááááá
Tudom ez így elég komolytalanul hangzik, de aki jobban ismeri az együttest, szerintem ismerni fogja a dalt. Szóval engem a címe érdekelne igazából, ha valaki tudja, legyen olyan kedves írja meg. Köszönöm!
Próbáld meg újra
http://www.youtube.com/watch?v=jh5fRWxO-hk
Egyébként ha eddig nem ismerted őket, akkor érdemes meghallgatnod legalább a Szóljon a Lord! című dupla válogatást tőlük, mert nagyon sok jó számuk van még.
Tudom melyikről beszélsz! :D
De szerintem ez csak intro/outro...valahoyg úgy keresd...és szerintem valamelyik új cd-jükön volt...
Kettes voltam: én is csak véletlenül kerültem oda, nem ismerem a bandát annyira...és ezzel kezdték és zárták a koncertet nem gondoltam, hogy külön szám...
Bocsi akkor a kérdezőtől...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!