Jól mondod am annyira nekem sincs bajom a path of totality-vel de azért nem egy issuess vagy egy follow the leader.Ja és ha pop akkor akár a limp is az szóval ezek tudatlanok.Ja és várom az új albumot.
2013. júl. 8. 21:34
12/18 anonim válasza:
Én lány vagyok, de a kedvencem!! (kedvenc dalom tőlük: Coming Undone)...Mindegy. Na, nálam a zene nem Britney-nél vagy Rihannánál kezdődik (persze, szeretem pár dalukat, de csak amolyan "unaloműzőnek" hallgatom őket. Nekem a zene a Kornnál , Metallica-nál kezdődik (meg talán ott a Rammstein :D) Szóval, Korn nekem örök kedvenc :)))
2013. júl. 12. 15:41
13/18 anonim válasza:
Ja és még Sklipnot
2013. júl. 12. 15:43
14/18 anonim válasza:
Biztos,hogy te csaj vagy?
2013. júl. 14. 20:58
15/18 anonim válasza:
Régen nagyon tetszett a zenéje, de aztán valahogy kiábrándultam belőle. Igazából miután egyre több metálzenekart ismertem meg, azután jöttem rá, hogy a KoRn gyakorlatilag ugyanolyan dalokat csinál, és egyszerűen megrekedt a 90-es években.
Ezzel a dubstep albummal sem sikerült igazán megújulnia, igazából csak meglovagolja a dubstep-et a plusz siker reményében.
Amúgy ami miatt igazán csalódtam benne, az az énekes attitűdje. A mostanság kiadott nyilatkozatai (mint pl. a Get Up! c. szám magyarázata, jelentése) alapján tövig fent van a feje a saját seggében...kár érte.
2013. júl. 16. 20:39
16/18 Userr666 válasza:
Imádom a KoRnt.De nemtom hogy miért hívjá egyesek plázacicametálnak meg popnak.
Attól még hogy nem death metal (amit attól függetlenül szeretek) még jó.
Meg a KoRnnak a legjobb szerintem a szövege.
2013. aug. 5. 21:59
17/18 anonim válasza:
Kedvenc bandám, és igaz, sokak szemében átértékelődtek ezzel az új dubsteppes hangzással, de aki ízig-vérig Korn rajongó, nem fog elpártolni mellőlük emiatt a 'baki' miatt. Nekem személy szerint rengeteget segítettek, lehet Őket fikázni nyugodtan, aki átérzi a dalok lényegét, tudja miről van szó.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!