Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy számomra kedves lány...

Egy számomra kedves lány szerint legyen a romantikus dalokat játszó együttesünk neve Lekvárzsibbasztó Gépgyár Gitárzenekara?

Figyelt kérdés
Szerintetek nem idióta név? Komoly a kérdés. Azért ide írtam mert többen olvassák ezt a rovatot elnézést ha rossz a kategória.
2013. jún. 25. 00:34
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%

legyen ez

Szikla könnyek

2013. jún. 25. 00:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Így első hallásra elég hülyén hangzik.
2013. jún. 25. 00:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

oké, hogy egyedi, de katasztrofális, erre nem fog odafigyelni senki, rövid, ami gyorsan beugrik, hát ez nem

ha szétnézel milyenek vannak, ítélj abból N

2013. jún. 25. 00:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, de kb. a huszadik koncert után se tudnám megjegyezni, olyan hosszú. Milyen lenne rövidítve: LeGGit?
2013. jún. 25. 01:11
 5/12 anonim ***** válasza:
38%
A jó szó rá a: Ratyi.
2013. jún. 25. 01:20
 6/12 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem atom! :D

Én vennék rá jegyet :)

2013. jún. 25. 04:29
 7/12 anonim ***** válasza:
nem fognak titeket komolyan venni
2013. jún. 25. 12:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem sem a legjobb választás. Valami olyan kell, ami egyszerű és könnyen megjegyezhető, hangzatos név. Gondolj bele, ezt a nevet hogyan fogjátok rányomatni a lábdob elejére :)
2013. jún. 25. 13:13
 9/12 anonim ***** válasza:

vagy olyasmi, aminek van értelme, nem csak számotokra. a "lekvárzsibbasztó" már magában is értelmelten, nemhogy a "gépgyár" jelzőjeként. erőltetettnek tűnik, még ha az ismerősödnek jelent is valamit, másnak tuti nem fog.

fent valaki mondta a "LEGGIT"-et - na nekem az nagyon tetszik, lehet mögé bármilyen sztorit kitalálni és ha híresek lesztek és a Metal Hammer és az egész zenei szaksajtó kórusban arról faggat majd, hogy miért leggit a nevetek, akkor majd el lehet mondani ezt az aranyos sztorit :)

2013. jún. 26. 10:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Értelmetlen és a romantikával még köszönő viszonyban sincs. Akkor lehetne LekvárosGitár is. Vagy Szappanhabos Hathúron Csúszó Rézfánfütyülő. Jah. hát az LGT után szabadon, legyen LGG. És ha megkérdik miért, el lehet mesélni. Végül is a Locomotív GT elnevezésében a vonat sem tisztázott a mai napig, ezáltal tőletek sem várja el senki, hogy megmagyarázzátok a zsibbadt lekvárt.
2013. jún. 26. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!