Gáz ha 13 évesen Green dayt hallgatok meg rockot és nem One Directiont? (lány vagyok)
Ez baromság! Attól még hogy nem 1D-hallgatsz hanem green dayt nem leszel fiú!!!!
Én is bírom a green day-t de még a hollywood undead-ot is a mi rapp-rock:)
A kérdésed szánalmas. :))
15 vagyok. Rockra lettem nevelve, még mindig hallgatom. Sosem fogom eldobni magamtól, talán pont azért, mert ezen nőttem fel.
De most nézz nagyot: Szeretem az 1D-t... Sajnos nem mondom ki büszkén, csak ha rákérdeznek, mert a mai világban elítélnek ennyi miatt.
Szórakoztat a zenéjük. Komolyan, számomra kellemes.
http://www.youtube.com/watch?v=FCO5NzXRhVE
Nem csinálnak annyira mocsok zenét, mint amennyire mondják az emberek.
Ezenkívül szeretem Rihanna-t, Beyonce-t... Eminemet is néha hallgatok. Bruno Mars. Maroon 5. Skrillex. És még rengeteg különböző előadót/zenekart fel tudnék sorolni.
Mert én nem az alapján döntöm el, hogy mit hallgatok, hogy mi a menő, vagy éppen mi nem menő.
Egyértelműen dicséretet vártál, hogy "Jajjdejó, hogy te nem vagy idióta tinilány, aki azokat a bu*zikat hallgatja, hanem te jó zenét hallgatsz!! Több ilyen lány kéne a világra!!"
Nem, egyáltalán nem.
Ilyenkor szoktam mondani, hogy:
"Semmivel sem jobb az az ember, aki csak azért nem vesz fel egy ruhát, mert divatos, mint az, aki csak azért veszi fel..."
Ezt jól jegyezd meg! Azzal, hogy "értelmes" zenéz hallgatsz, te nem leszel okosabb a többinél.
Mindenki azt hallgat, amit akar. Ami szórakoztatja. Az ember másra nem erőltetheti rá az ízlését, és nem is szólhatja le azt, amit a másik hallgat. Vannak olyan számok, amiket gyűlölök, de ha másnak tetszik, hát hallgassa... Ennyi. 15/l
Nem gáz.Imádom a GD-t,meg BJ fiának bandáját is és csomó rock együttest,viszont a nyomorék 1D-t utálom...akinek meg nem tetszik a kérdés ne szóljon hozzá!!!Egyébként engem csomóan leszólnak,hogy nem One direction-t,big time rush-t és justin bieber-t hallgatok,hanem Green Day-t,Emily's Army-t (Joey Armstrong bandája)meg egyebeket hallgatok
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!